0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamlar Levent Bey..Ürün hakkında yazılanları okudum fakat ufak bilgi daha alabilirmiyim acaba ?Şimdi ben 2011 corolla d4d 1.4 Elegant manuel vites kullanıcısıyım ne bilim araba henüz 1 aylık yani çekiniyorum biraz ileride motora sıkıntı çıkarabilirmi ? Kullanımdan sonra araçlar servise gösterildi mi mesela servis bu cihaza ne diyor garanti bakımından ?Bide son olarak satmadıysanız ve bu sorduklarımdan olumlu cevap aşdım taktirde talibim sizin o cihaza .
Levent bey,Sizinle bir şey paylaşmak istiyorum sanırım sizin sorununuzla ilgisi olabilir aracımda şu an drakebox2 yi 7. seviyede kullanıyorum fakat bundan bir kaç gün önce 8. ve 9. seviye aldım aracı ES açıkken tam gaz verdiğimde araç 3. vitesten sonra ne gaz alıyodu ne de vites düşürmeme izin veriyordu oluyodu bu yüzden sağa çekip aracın stop etmesini bekleyip tekrar çalıştırıyodum. Motor arıza ışığı yanıyor bir kaç saat sonra geçiyodu bunun üzerine tekrar 7. seviyeye aldım ve araçım gayet güzel çalışıyo ES de bile. Benim bu yaşadıklarımdan çıkardığım yükselen torkla beraber şanzumana çok fazla yük biniyor ve aracı korumaya alıyor. Sanırım sizin aracın tork değerleri benimkinden yüksek ve MMT bu kadar tork yükselmesine izin vermiyor. Bir kademe daha düşürerek deneyebilirsiniz ama haklısınız bende MMT vitesin bu denli tepki vereceğini düşünmüyodum bende olsam bende drakebox2 den soğurdum geçmiş olsun diyorum...
Çağatay bey, yorumlarınız için teşekkürler.Şöyle bir deneme yapma şansınız olur mu...!E modunda 3. vitesten sonra tam gazla gidin, veites değim zamanında motorun tepkis ne olacak sizde.Benim o durumda silkeleme yapıyor ve vites değimiyor ve motor da gaz kesiyor.Özellikle 3. viteste ve taö gaz yapınca oluyor bu olay. 4. vitesde de olur.Teşekkürler
Yani 4000 devir civarını kastetiyosanız eğer başıma böyle bir şey gelmedi rahat bir şekilde vites değiştiriyorum ama sadece 7. seviyede. 8. ve 9. seviyede araç direk stop ediyo.
Arda,Katılıyorum sonuçta MMT ler sorunlu ve yüksek torkta korumaya alması güzel bir şey keşke aracım manuel olsaydı da 110 beygirin üstüne çıksaydı.
Sizin kastettiğiniz manuel kullanım mı?Ben "E"de kullanırken bu sorunu yaşıyorum.Manuel kullanımda sanıyorum sorun çıkarmayacak cihaz.En iyi ihtimalde seviye düşürüp deneyeceğim.
yok ben E de bile olsa böle bir sorun yaşamıyorum hatta 9. seviyede bile. Sadece 9. ve 8. seviyede M veya ES olduğunda 3500 devirden sonra stop ediyo. Onun dışında 8. ve 9. seviyede sorun yaşamıyorum.
Hm, çok garip, aslında motorlar benzer. Hatta aynı olabilir.Bende 7. seviyeden sonra arıza lambası sürekli yanıyor.Hatta 6.5 seviyesinde, bazen yine yanıyor lamba.Ve sürüş esnasında, kararsiz vites durumlarında (düşük devir, veites düşürme zamanı),sarsıntılı bir biçimde vites düşürüyor araç.
Merhaba,Konu kapanalı uzun zaman olmuş ama ben yinede şansımı denemek istedim 2011 makyajlı auriste deneyen varmı bunu ?çok merak ettim şimdi kullanan varsa hemen yarın alıyorum bunu
Türkiyede aramana gerek yokki ebay den al gitsin siparişten 5-6 gün sonra evine geliyo parça ama istersen araştır ben bulamadım şuanda belki de drakebox2 takılı tek yaris benim :D:D