0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Türkiyede aramana gerek yokki ebay den al gitsin siparişten 5-6 gün sonra evine geliyo parça ama istersen araştır ben bulamadım şuanda belki de drakebox2 takılı tek yaris benim :D:D
Arkadaşlar merak edilecek bir şey yok araba sorunsuz gidiyo evet 7. derecede kullanıyorum 9. ve son seviyeye atmaya niyetim yok hiç merak etmiyorum ben bu performanstan memnunum alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun
Sinan çatal diye bir abimiz corolla 1.4 d4d aracına ecu müdahalesinde bulunmuştu ve 120hp 290tork elde etmişti..800tl ye maliyet demişti.arasında fark nedir.ecu oynamasında ne yapıp arttırıyorlar bunda ne yapıp arttırıyor...sağlıklı olan hangisi hangisi daha avantajlı???
Öncelikle herkese selamlar,Aracım başlıkta da belirttiğim üzere 2007 model yaris mmt d4d 90 hp ve ben bu araca drakebox2 den takmak istiyorum. Daha önce bu ürünü yarisine taktıran var mı öncelikle bunu sormak istiyorum. araştırdığım ve soruşturduğum üzere bu kitlerin hepsi toyotanın tüm 1.4 d4d motorlarına uygun yalnız soketleri farklı (yanlış biliyorsam lütfen düzeltin). Drakebox2 ile ilgili bilginizi paylaşırsanız sevinirim.teşekkür ederim,ürün bilgileri;http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=260608595282&Category=32094&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D1
Çağatay son durum nedir? Olumsuz bir şey yok di mi? chip takınca araba ile kaç km geçtin?benim kuzen aldı aynısından Citroen için ve sonuçlar olumsuz. 6'dan sonra motor lambası yanıyor.sen 7'nin üstüne çıktın mı? Corolla'da benzer 2 tane soket var yakın yakın.
Hiç bir sıkıntı yok şu ana kadar sorunsuz kullanıyorum. chipi taktıktan sonra 2-3 bin yapmışımdır uzun yolda bile sürdüm gerçekten çok fark ettiriyo. Ben şu an 7 de kullanıyorum daha fazlasında da gözüm yok zaten böle mutluyum. Niye çalışmamış acaba merak ettim doğrusu???
Ben de nihayetinde bu üründe almaya niyetlendim.Ancak 1 haftadır ebay'daki satıcı ile anlaşamıyoruz."Corolla için uygun üründen link ver" diye yazıyorum, link vermiyor, paypal adresimi istiyor, odeme talebi çıkaracakmış.ebay'dan satış tercih ederim diyorum, bu defa fiyat 150 euro diyor, sipariş et hemen diyor. ama ürün için link yine yok.
Seller not accepting your bid# Unfortunately, the seller cannot accept your bid on this item. This can happen for a couple of reasons. For example, the seller may be limiting how many items you can buy from him or her in a specific time period. Learn more.