Gönderen Konu: drakebox2 2007 yaris d4d için alınır mı alınmaz mı?(öneri bekliyorum!!)  (Okunma sayısı 18004 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Türkiyede aramana gerek yokki ebay den al gitsin siparişten 5-6 gün sonra evine geliyo parça ama istersen araştır ben bulamadım :D şuanda belki de drakebox2 takılı tek yaris benim :D:D:D
cahilliğimi mazur gör çağatay ilk kez duyuyorum bu drakebox2 nedir yav

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
chip kemal abi yani chip adı firmanın verdiği bi ad
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
Haaa, ya öyle desenize, bendede chip uygulaması var ama ne adını ne markasını nede  özelliklerini malesef bilmiyorum, sadece bastımmı acaip fırlıyo

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
o zaman sen en iyisi sat Toyota al
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
Oyle yapıcam zaten, yakındır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
Arkadaşlar merak edilecek bir şey yok araba sorunsuz gidiyo :D evet 7. derecede kullanıyorum 9. ve son seviyeye atmaya niyetim yok :D hiç merak etmiyorum ben bu performanstan memnunum alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar merak edilecek bir şey yok araba sorunsuz gidiyo :D evet 7. derecede kullanıyorum 9. ve son seviyeye atmaya niyetim yok :D hiç merak etmiyorum ben bu performanstan memnunum alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun :D
Sinan çatal diye bir abimiz corolla 1.4 d4d aracına ecu müdahalesinde bulunmuştu ve 120hp 290tork elde etmişti..800tl ye maliyet demişti.arasında fark nedir.ecu oynamasında ne yapıp arttırıyorlar bunda ne yapıp arttırıyor...sağlıklı olan hangisi hangisi daha avantajlı???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Sinan çatal diye bir abimiz corolla 1.4 d4d aracına ecu müdahalesinde bulunmuştu ve 120hp 290tork elde etmişti..800tl ye maliyet demişti.arasında fark nedir.ecu oynamasında ne yapıp arttırıyorlar bunda ne yapıp arttırıyor...sağlıklı olan hangisi hangisi daha avantajlı???

Evet bu forumda okumuştum 1.4 d4d aracını 120 hp ye çıkartmış ama o direk yazılım kullanarak bunu başardı. Benim kullandığım ise motor giden sinyalleri yanıltan bir modül ve kolaylıkla çıkartıp aracı eski haline getirebiliyorsun. En sağlıklı olan hangisi demişsin vallahi herhalde hiç biri sağlıklı değildir ama olsun ben arabamı daha çok sevdim drakebox2 yi taktırınca. Avantajlı olarak benim araç 230 tl ye 106 hp ve 270 nm oldu fiyat olarak avantajlı ama performans açısından +20 hp leri görmek istiyorsan chip yazılım attırmalısın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Birinde aracı kandırıyoruz yani :D yok ben aracımı kandıramam aramızdaki duygusal bağa karşı bir durum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
aynen öle kandırıyoruz ahhahahha :D:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
Çağatay son durum nedir? Olumsuz bir şey yok di mi? chip takınca araba ile kaç km geçtin?
benim kuzen aldı aynısından Citroen için ve sonuçlar olumsuz. 6'dan sonra motor lambası yanıyor.
sen 7'nin üstüne çıktın mı? Corolla'da benzer 2 tane soket var yakın yakın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • oğlum, ben ve kızım :)
  • Araç: ---
Öncelikle herkese selamlar,

Aracım başlıkta da belirttiğim üzere 2007 model yaris mmt d4d 90 hp ve ben bu araca drakebox2 den takmak istiyorum. Daha önce bu ürünü yarisine taktıran var mı öncelikle bunu sormak istiyorum. araştırdığım ve soruşturduğum üzere bu kitlerin hepsi toyotanın tüm 1.4 d4d motorlarına uygun yalnız soketleri farklı (yanlış biliyorsam lütfen düzeltin). Drakebox2 ile ilgili bilginizi paylaşırsanız sevinirim.

teşekkür ederim,

ürün bilgileri;
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=260608595282&Category=32094&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D1

toyota olsun çamurdan olsun kardeşim.... Toyota ise alınır ancak ön araştırmalar ve istenilen özelliklere bakarak başka bir Toyota tercih edilebilir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Çağatay son durum nedir? Olumsuz bir şey yok di mi? chip takınca araba ile kaç km geçtin?
benim kuzen aldı aynısından Citroen için ve sonuçlar olumsuz. 6'dan sonra motor lambası yanıyor.
sen 7'nin üstüne çıktın mı? Corolla'da benzer 2 tane soket var yakın yakın.

Hiç bir sıkıntı yok şu ana kadar sorunsuz kullanıyorum. chipi taktıktan sonra 2-3 bin yapmışımdır uzun yolda bile sürdüm gerçekten çok fark ettiriyo. Ben şu an 7 de kullanıyorum daha fazlasında da gözüm yok zaten böle mutluyum. Niye çalışmamış acaba merak ettim doğrusu???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Hiç bir sıkıntı yok şu ana kadar sorunsuz kullanıyorum. chipi taktıktan sonra 2-3 bin yapmışımdır uzun yolda bile sürdüm gerçekten çok fark ettiriyo. Ben şu an 7 de kullanıyorum daha fazlasında da gözüm yok zaten böle mutluyum. Niye çalışmamış acaba merak ettim doğrusu???

Her türlü toyota farkı abim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
Ben de nihayetinde bu üründe almaya niyetlendim.
Ancak 1 haftadır ebay'daki satıcı ile anlaşamıyoruz.
"Corolla için uygun üründen link ver" diye yazıyorum, link vermiyor, paypal adresimi istiyor, odeme talebi çıkaracakmış.
ebay'dan satış tercih ederim diyorum, bu defa fiyat 150 euro diyor, sipariş et hemen diyor. ama ürün için link yine yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Ben de nihayetinde bu üründe almaya niyetlendim.
Ancak 1 haftadır ebay'daki satıcı ile anlaşamıyoruz.
"Corolla için uygun üründen link ver" diye yazıyorum, link vermiyor, paypal adresimi istiyor, odeme talebi çıkaracakmış.
ebay'dan satış tercih ederim diyorum, bu defa fiyat 150 euro diyor, sipariş et hemen diyor. ama ürün için link yine yok.
Bu eBayda ne çok sıkıntı çıkarıyor yahu :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
Arkadaşlar, ebay kanser etti beni.
4 gündür satıcı ile yazışıyorum, aktif satışın yok diyorum, link atıyor, linkteki BUY IT NOW butonun üstünde SALE ENDS NEXT **** DAY yazıyor ve
sipariş etmeye izin vermiyor.
Ne bela iş bu böyle. Mesaj atıyorum yine satıcıya, ilan tarihi geçmiş, yenile diyorum.
Atıyor başka link, o linkte de aynı/benzer olay !! Kafayı yedim 4 gündür sipariş edemiyorum.
Bi de satıcı çok rahat bir adam, sadece akşamları 2 saat süreyle bakıyor mesajlara, cevap yazıyor, bir daha gün boyunca tık yok.
Var mı bir yorumunuz?

http://cgi.ebay.com/MODULO-AGGIUNTIVO-PER-TOYOTA-Corolla-1-4-D4D-90-CV_W0QQitemZ260595645715QQcategoryZ72205QQcmdZViewItemQQ_trksidZp5197.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D6147306608824863874

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '13
  • 7 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
o satıcıdan hayır gelmez.satıcı dediğin ürününün arkasında duracak.bence vazgeç.:)
2013 Auris Premium Multidrive S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
İlginç durum, satıcı bizi kara listeye almış olabilir mi? Profilim sıfır profil, hiç alış/satışım yok.
Kuzenim bu satıcıdan 3 ay önce bir ürün aldı. Kuzenimin ebay şifresi ile denedim almaya, yine aynı yazı çıkıyor.  :wacko:

Alıntı
Seller not accepting your bid
#    Unfortunately, the seller cannot accept your bid on this item. This can happen for a couple of reasons. For example, the seller may be limiting how many items you can buy from him or her in a specific time period. Learn more.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Corolla D-4D (comfort extra)
  • Araç: Corolla
corollaya alsak nasıl olur acaba buna benzer birşey :)