Gönderen Konu: drakebox2 2007 yaris d4d için alınır mı alınmaz mı?(öneri bekliyorum!!)  (Okunma sayısı 17997 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
Arkadaşlar powerbox türkiye sınırlarına girmiş bulunmakta artık 3-4 gün içinde elime gelir. Birde sorum olacak bu powerboxla artan tork yüzünden mmt şanzımanda bir sorun çıkar mı ileride ?

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
kullanıma baglı olaraktan çıkabılırdeee çıkmayabılırde :D (yanı tamamen kullanıma baglı )
_street monsteer_oo1
2012 ford transit connect silver   loading...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Ya okudum mmt şanzımanla ilgili forumda yazılanları onları uygulayacam da şimdi ben bu powerboxu taktıktan sonra araçtaki yığılmalarda ne olcak merak ediyorum herhalde m de kullanmak en iyisi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
drake box unitesi geldi ilk olarak direk motora taktım ve çalıştırdım ne motor ışığı yandı nede çalışmada bir sıkıntı oldu. ama hala tereddütüm var doğru yere mi taktım bilmiyorum. kitapçığa göre taktığım yer doğru ama bir de motorun resmini çekip draketunnig e göndercem bakalım onlar da doğrulayacak mı??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Drakebox2 bi power box markası diyebiliriz fiyatı çok cazip bir ürün olduğundan ve bir önceki sürümü olan drakebox dan memnun olanlardan dolayı inandığım bi ürün benim. Yani resmi sitesinde 90 hp yi 139 hp ye çıkartır diye yazıyor bilmiyorum ne kadar doğru...

1.4 dizele 139 hp gereğinden çok fazla...Bence zarar edersiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar powerbox türkiye sınırlarına girmiş bulunmakta artık 3-4 gün içinde elime gelir. Birde sorum olacak bu powerboxla artan tork yüzünden mmt şanzımanda bir sorun çıkar mı ileride ?
Şanzumanda kayda değer önemli sorun çıkacağını sanmıyorumda abim 139hp motorun dengesini çok çabuk bozar...ama 139 hp gerçekten sağlıyormu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Araç: Corolla
  • 6 kere teşekkür edildi
Şanzumanda kayda değer önemli sorun çıkacağını sanmıyorumda abim 139hp motorun dengesini çok çabuk bozar...ama 139 hp gerçekten sağlıyormu?
Yaa şakamı yapıyosunuz abi , 139 hp mümkün değil. :D
Aracınızın motoruna göre (yarisi bilmem) 100hp ile 110hp arasında bir hp artışı sağlar. (Dynodan verilerine göre konuşuyorum) 100 hpyi geçerse öpüpde başınıza koyun. ama bana 100 hp gibi bir sonuç verecek gibi geliyor. Zaten araba memetmiş. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
Aracınızın motoruna göre (yarisi bilmem) 100hp ile 110hp arasında bir hp artışı sağlar. (Dynodan verilerine göre konuşuyorum) 100 hpyi geçerse öpüpde başınıza koyun. ama bana 100 hp gibi bir sonuç verecek gibi geliyor. Zaten araba memetmiş. :D

+1 139 hp bence de mümkün değil, ama 110 hp cıkarıyorsa gerçekten çok güzel, gerçi 10 hp artış bile bence ciddi bir artış..

merakla detayları ve fotoları bekliyorum
Gaye dost uğruna ölmek değil,
Uğruna ölünecek dostu bulmaktır!..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
ya orda 139 u yanlış yazmışım :D

129 olcak sitede öle yazıyo da zaten bende istemiyorum 129 beygiri bu power box un kademeleri var ve kademeleriyle oyanayarak gücü ayarlayabiliyosun aracı dyno ya çıkarcam zaten bugün çıkardım 88.6 çıktı ki 90 ps=~89 hp yani araba iyi durumda birde düzgün takınca çıkartıcam ben de çok heyecenlıyım. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
bugün drakebox2 yi taktım ve sürüş gerçekten fark etti araba daha seri oldu ve düşük devirlerde daha çok toparlamaya başladı bu kadar etkileyeceğini bilmiyordum düşünen arkadaşlara tavsiye ederim hatta bir kaç arkadaşım takmayı düşünüyorlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
bugün drakebox2 yi taktım ve sürüş gerçekten fark etti araba daha seri oldu ve düşük devirlerde daha çok toparlamaya başladı bu kadar etkileyeceğini bilmiyordum düşünen arkadaşlara tavsiye ederim hatta bir kaç arkadaşım takmayı düşünüyorlar

çağatay arkadaşım güle güle kullan umarım sorun yaşamazsın ne kadara mal oldu bu box işi
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
çağatay arkadaşım güle güle kullan umarım sorun yaşamazsın ne kadara mal oldu bu box işi

sağol sercan teşekkür ederim bana toplam kargo dahil 230 tl ye mal oldu yarın dyno ya çıkartcam arabayı power box ı 7 inci seviyede kullanıyorum şu an ne motor ışığı yandı ne de başka bir şey oldu 7. programda dyno da kaç beygir artacak ona bakıcam. Resimlerini en yakın zamanda koyucam merak etmeyin :D benim arabaya montajı 2 dakika sürmedi çok kolay ve pratik bir ürün inş bir sorun çıkarmaz da uzun zaman kullanırım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
arkadaşım güle güle kullan,
umarım sorun çıkarmadan kullanırsın..

yorumlarının devamını merakla bekliyorum, bende bu ürünü almayı düşünüyorum auiris için olanını..
tte de bir ara bunun benzeri bir ürün vardı ( şimdi bulamıyorum sitesinde ) ve aracı garanti dışı bırakmıyordu. zannımca aynı mantıkla çalışan ürünler bunlar. eğerki toyota kendisi böylesi bir ürün satıyosa ve garanti dışına çıkmıyo diyorsa demek ki sorunsuz kullanılabilecek bir ürün olsa gerek diye düşünüyorum..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
Son dyno testlerini ve açıklamalarını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Bende öyle demişim zaten abim 139hp gerçekten sağlıyormu demişim :D   :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Arkadaşlar bugün drakebox2 yi 7. seviyede dynoya çıkardım ve araç 106.8 hp @5500 çıkarttı ve torku da 268 Nm çıktı. 9. seviyede belki 110 hp yi görebilirim diye düşünüyorum onu da bi ara yolum düşünce yaptırcam eğer motor ışığını falan yakmazsa. Resimleri yükleyecem ama nasıl yükleyeceğimi bilemedim biri yardım etsin lütfen resimleri yükleyim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı

drakebox2 nin resimleri

Motora montajını yaptıktan sonra çektiklerim uniteyi direk manifoldun girişine bağlıyosun olay bitiyo :D kafadan 15 hp :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
sağol sercan teşekkür ederim bana toplam kargo dahil 230 tl ye mal oldu yarın dyno ya çıkartcam arabayı power box ı 7 inci seviyede kullanıyorum şu an ne motor ışığı yandı ne de başka bir şey oldu 7. programda dyno da kaç beygir artacak ona bakıcam. Resimlerini en yakın zamanda koyucam merak etmeyin :D benim arabaya montajı 2 dakika sürmedi çok kolay ve pratik bir ürün inş bir sorun çıkarmaz da uzun zaman kullanırım...

çağataycım haberlerini bekliyoruz uzun vadede sorun çıkartacakmı onada bakmak lazım
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
üstad daha fazla foto ( aparatın takılı olduğu, dyno sonuçları) da ekleyerek yorum +yorum, hasılı kelam daha falzasını bekliyoruz :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
çağataycım haberlerini bekliyoruz uzun vadede sorun çıkartacakmı onada bakmak lazım

Haklısın vallahi doğru sölüyosun ama ben pek sanmıyorum sonuçta motorun da bir tolerans düzeyi var +15 hp nin bir zararı olmaz diye düşünüyorum bu arada yakıtta fark ediyo :D