0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Drakebox2 bi power box markası diyebiliriz fiyatı çok cazip bir ürün olduğundan ve bir önceki sürümü olan drakebox dan memnun olanlardan dolayı inandığım bi ürün benim. Yani resmi sitesinde 90 hp yi 139 hp ye çıkartır diye yazıyor bilmiyorum ne kadar doğru...
Arkadaşlar powerbox türkiye sınırlarına girmiş bulunmakta artık 3-4 gün içinde elime gelir. Birde sorum olacak bu powerboxla artan tork yüzünden mmt şanzımanda bir sorun çıkar mı ileride ?
Şanzumanda kayda değer önemli sorun çıkacağını sanmıyorumda abim 139hp motorun dengesini çok çabuk bozar...ama 139 hp gerçekten sağlıyormu?
Yaa şakamı yapıyosunuz abi , 139 hp mümkün değil. Aracınızın motoruna göre (yarisi bilmem) 100hp ile 110hp arasında bir hp artışı sağlar. (Dynodan verilerine göre konuşuyorum) 100 hpyi geçerse öpüpde başınıza koyun. ama bana 100 hp gibi bir sonuç verecek gibi geliyor. Zaten araba memetmiş.
bugün drakebox2 yi taktım ve sürüş gerçekten fark etti araba daha seri oldu ve düşük devirlerde daha çok toparlamaya başladı bu kadar etkileyeceğini bilmiyordum düşünen arkadaşlara tavsiye ederim hatta bir kaç arkadaşım takmayı düşünüyorlar
çağatay arkadaşım güle güle kullan umarım sorun yaşamazsın ne kadara mal oldu bu box işi
sağol sercan teşekkür ederim bana toplam kargo dahil 230 tl ye mal oldu yarın dyno ya çıkartcam arabayı power box ı 7 inci seviyede kullanıyorum şu an ne motor ışığı yandı ne de başka bir şey oldu 7. programda dyno da kaç beygir artacak ona bakıcam. Resimlerini en yakın zamanda koyucam merak etmeyin benim arabaya montajı 2 dakika sürmedi çok kolay ve pratik bir ürün inş bir sorun çıkarmaz da uzun zaman kullanırım...
çağataycım haberlerini bekliyoruz uzun vadede sorun çıkartacakmı onada bakmak lazım