0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Özcan hocam, Dubai aktarmalı olursa güzergah istanbul - dubai - singapur - taipei yadaistanbul - dubai - bangkog - taipei olurher ikiside aktarmalar dahil 30 saati geçer. bende sana yaptıkları hesapta yanlışlık var Çünkü bu güzergahlar en uzun güzergahben istanbul - honkong - taipei hattını seçiyorum genelde. Bu hat en kısa süreni; sadece hava da 14.5 saat geçiyor (aktarmaları saymıyorum)Gelecek olursan, davetiye sorun değil, hallederiz. Buraya geldikten sonra biz türklerin balık konusunda hiçbirşey bilmediğimizi anladım. Balık kültürü mükemmel. Sradan bir restoranda maliyet 1000 NTD (yeni tayvan doları), yaklaşık 60 lira yapar. Ancak bu rakam, 10.000 NTD (yaklaşık 600 lira) kadar veya daha fazla da olabilir, doğru yeri seçmek lazım. Balığı seçebilirsin ama nasıl pişirileceğini seçemezsin, hatta balıkla birlikte baharat, limon vs. bile pek verilmez. yani onlar nasıl pişiriyorsa öyle yemek zorundasın Bu arada konuyu çok dağıtık, kusura bakmayın arkadaşlar. Özcan hocam soracağın birşey olursa özel mesaj yoluyla soransan daha ayrıntılı açıklarım
Bende sticker istiyorummmmm.
Bende kaldı mı hatırlamıyorum açıkçası.Bulursam eğer bir tane sana bir tane de Kemal abime gönderirim...
Arkadaş varsa bana da versene bir tane. Bak Ankaradayım da. Çok uzaklara aramana gerek yok.
bir adet sticker da Bursa ya gönderebilirmisiniz.
bende var fazladan.. isterseniz verebilirim
Benim stickeri zamanında ACD'ye vermiştim. Fazla varsa 1 adet alabilirim arkadaşlar...
Gülsüm abla ben rica etsem sende 1 adetcik nasıl olur acaba