0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Citroen C4 Company Car sticker'ı var mı acabağğğğğ?
Veeeeeeee beklenen gün nihayet geldi.Kemal abi su saatlerde kargodan gelen sticker'ni teslim almış mutlu olmakla mesguldur.Sonunda ucumuz; ben, sticker ve kargo şirketi bir araya gelince gonderebildim.Üstümden büyük bir yük kalkmış oldu.Yarabbim sana şükürler olsunki bir sözümü daha yerine getirebildim ve bu mutluluğu yaşayabildim
çok duygulandım,ağlamak istiyorum ))))))))
İzmirde bayram ilan edilmiş halk sokaklara gökülmüş )
Adresinizi alalım ve hemen yarın bknz Kemal abiye gönderelim...not:su anda kullandığım klavyenin bir çok tuşu çalışmıyormuş yeni fark ettım
Arkadaşlar bu "sticker" olayı bende takıntı haline gelmişti; artık bir ara ümidimi kesmiş, sizlerede şaka yollu bahsettiğim gibi (Bu arada Şaka falan değildi)aleme inat arabamın arkasına toyota corona XL yazısı yapıştırmaya karar vermiştim, geçen gün arabayı bir güzel yıkadım o yazıları yapıştırdım, yorgun argın yukarı çıkmıştımki telefon çaldı; çok şaşırdım , çünki arayan Özcandı .... ve stickeri yolladım dedi... hemen o yorgunlukla aşağı indim, yapıştırdığım yazıları sökmek için....ama yapıştırdığım çift taraflı bant anormal kuvvetli bir bantmış sökemedim, şimdi ne halt edeceğimi düşünüyorum, galiba misina ile sökülebiliyormuş, deneyeceğimDün bütün gün evden çıkmadım kargo bekledim ama gelmedibu gün sadece 1 saatliğine çıktım .. zorunluydu... o arada gelmiş adiler; kaat bırakmışlar, aradım bu gün artık alamazsın dağıtım arabamız bilmem nereye gitti yarın gel dedi gıcık sesli bir kızyarın gidip alacağım stickeri, ve arka cama yapıştırıp fotolarını çekecağim, yazılarıda sökebilirsem sökerim ama sökemezsemde kalsın artık, içimdeki toyota sevgisinin sembolü olarakÖzcan Kardeşime çok çok teşekkür ediyorum, geç olsada temiz oldu, artık izmire geldiğinde izmirin meşhur balık-rakı sıyla kutlarız bu olayı
kemal bey amca, senin durum bedeviye dönmüş, yarın bi aksilik çıkıp sticker geri gitmezse fotolarını bekliyoruz...
Mehmet hocam sen adresi ver ben sana elden teslim ederim.
Sen geleceğin zamanı söyle ben havaalnından hem seni hem de çıkarma-yapıştırmaları alırım
Kemal abi Folk yazısının en üstüne yapıştırabilirsin bence.Bu arada senin arabanın arkası eski araçlar gibi olmuş.Eskiden Tempra'da yazardıya.Bir tarafta Fiat diğer tarafta Tempra SXAK 1.6 ie ya da Tepmra 2.0 ie CAT 16v gibi Sende ise Civic,Honda,Çamkıran,Toyota,Corona XL 35 KA 133,logoyuda buraya ekledin mi süper.Arkanda duran sürücü okumaktan yorulur Mehmet hocam sen adresi ver ben sana elden teslim ederim.
Sorma Özcan, yolda anormal ilgi çekti, arkadan selektör yapıp, önüme geçip soranlar olduaçıklamakta çok zorlanıyorum, bazıları araba hondamı yoksa toyotamı diye soruyorallahtan çıkarttımda rahatladım, az sonra kapsamlı bir cila atmak için garaja iniyorum, ciladan sonra yapıştırırm artık
Soranlarda zırtapozlar değil , bayaa aklı başında görünümlü insanlar yavw
Şu aralar yurt dışına çıkmayı düşünüyordum.Aklımdaki ilk yer Beyrut sonrada Taiwan olabilir.Oraya gelmek kolaymıdır derken netten bir araştırayım...
Dün okuduğum kadarıyla Dubai aktarmalı olursa 9 saati biraz geçiyormuş.Taiwan uçak şirketi çok aktarmalı geliyormuş ve fiyatıda uygunmuş.Türkiye temsilcisi biletten otele,hava alanından otele aktarmasına kadar her şeyi ayarlıyormuş.Ayrıca bu tercih nedeni ile yarım gün gezide hediye veriliyormuş.Olmadı sen bana ticari bir istek gönderirsin bende gelirim.Yalandan makina bakar dönerim Ve okuduklarımın için en güzeli de balık kültürünün çok fazla olması.Marketi içinde olan bize göre fiyatı uygun ama oraya göre fiyat seviyesi yukarıda olan restorantlar varmış.Hijyen açısından temizlermiş.Burada balığını seçip garsona veriyormuşssun ve nasıl pişirileceği konusunda hem fikir olunca pişirip servis yapıyorlarmış.Balık+salata+içecekleriyle birlikte 1.000 Baht tutuyormuş... Yolculuğun her türlüsünü sevdiğim için uçuş süreleri beni korkutmuyor açıkçası...Toyota'yla gelinebiliyorsa Toyota ile gelirim GEZE GEZE gelirim