0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok teşekkür ederim Özcan bey. en kısa zamanda foto eklenecektir.14.12.2011 sabah kargodan aradılar. sticker gelmiş. inşallah yarın gideceğim almaya.
Arkadaş varsa bana da versene bir tane. Bak Ankaradayım da. Çok uzaklara aramana gerek yok.
Ergün bu senmisin kardeşim?
Devrem elinde şu anda bir tane kalmış olması lazım. Onu da bana saklıyorsun sanırım. Adresi özelden göndereyim mi?
Göndereyim mi ne demek? Hemen adresini istiyorum.İnşallah Salı gunü ya kargodan ya da elimden alırsın Sticker'ini
Almaya mı gideceksiniz? Ben adrese teslim diye göndermiştim ve Salı günü teslim edecektiler.Anlaşıldı Yurt İçi kargo ile çalışmalarımızı durdurmamız gerekiyor. İlk baharda İstanbul'da ki ofise evrak gönderdim.Abim akşam 17'ye kadar ofisten çıkmadı evrak gelecek diye.Telefon açtım ofiste kimse yok diye salak bir cevap verdiler.Bir kaç kere daha böyle yanlışlıklar yaptılar. Neyse artık sizden fotoğraf bekliyoruz Selçuk bey Seyit abi bir haftadır ben ve sticker Dörtnal'da seni bekliyoruz.Almayacaksan eğer başka bir arkadaşa vereyim...
ya bende isitiyorum yaptırdım sticker istedğim gibi olmadı söktüm attım bnde temin edebilrmiyim acaba rica etsem :\
Serdar kardeşim bir sen bir de ben kaldık galiba alamayan:)
Özcan bey, ben lojmanda oturduğum için her gün teslimat yapmıyorlar lojmana. sadece c.tesi günleri geliyorlar. bende beklememek için gidip kendim alıyorum. Bu arada arabayı yıkatamadığımdan dolayı daha stickerım torpido gözünde duruyor malesef.
Anlaşılan Bursa'ya gönderen yok. Bir reklamcıya gidip bir tane yaptırsam mı? Yoo durun biraz daha bekleyeyim. Bir sonraki aracımı almaya şunun şurasında ne kaldı ki bir kaç sene. Biraz daha bekleyebilirim o zaman.
faruk abi ben yaptırdım eldığım gibi attım çok kötü olmuştu düşünüyorsan yaptırmayı iyice anlatman gerek