0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O kadar çok kaldığını zannetmiyorum Bülent, yeni baskıdan hallederiz olmaz ise.
Abi bir önceki mesajıma bakarsan kargo ile gönderebileceğim bir adres istemiştim sizlerden.PTT'ye gidemiyorum diyede belirtmiştim.
Kargo için ayrı; PTT için ayrı adres mi kullanmak zorundayız................!.....?
Abi PTT tam adres istiyor.Ama kargo ile gönderdiğimde X subeye bile gönderme şansımız olabiliyor Hem sana yakınım abi.Atla gel Akçay'a.Keklik avına çıkarız,sticker ediniriz,keyif yaparız falan filan işte
herhangi bir kargo şirketinin güzelyalı-izmir şb. sine göndermen yeterli olurdu aslındayahu boş ver akçayıo sen gel izmire , misafirim ol, balık-rakı muhabbeti yaparız, hem izmirde keklik avı daha eğlenceliBak bu son uyarım, eğer yine sticker gelmezse arabamın arkasına "toyota corona xl" amblemi yapıştırcağım , anormal bir şey olacak [/quotTe] P.Tesi günü her hangi bir kargo şirketine verip gönderiyorum sticker'ını Kemal abii.... İnsanın bildigi av alanı daha garanti olur.15 günlük off'ta bakarsın İzmir'e kaçarım.Bellimi olu
arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Edirnedeyim, stickerlardan bende isterim....
merak etme 2-3 seneye kalmaz elinde olur
P.Tesi günü her hangi bir kargo şirketine verip gönderiyorum sticker'ını Kemal abii....
Ankarada stickerlar Dörtnalda Sadık ustada olması lazım, fazladan var mı elinde bilmiyorum ama.
Veeeeeeee beklenen gün nihayet geldi.Kemal abi su saatlerde kargodan gelen sticker'ni teslim almış mutlu olmakla mesguldur.Sonunda ucumuz; ben, sticker ve kargo şirketi bir araya gelince gonderebildim.Üstümden büyük bir yük kalkmış oldu.Yarabbim sana şükürler olsunki bir sözümü daha yerine getirebildim ve mutluluğu yaşayabildim
çok duygulandım,ağlamak istiyorum ))))))))
İzmirde bayram ilan edilmiş halk sokaklara gökülmüş )