0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
özcan bey sticker bugün elime ulaştı çok teşekkür ediyorum.yağmurlar diner dinmez güzelce yıkatıp telefonda da tavsiye ettiğiniz iki yerde deneyip fotoları en kısa zamanda sizlerle paylaşıcam.
ne kusuru asıl siz kusura bakmayın ben uygunsuz zamanda aradım stickerı alınca heyecan yaptım hemen aşağı arabanın yanına iniyordum ki eşim durdurdu yağmur yağıyor nasıl yapıştıracaksın diye, bende hemen arayıp teşekkür etmek istedim.tekrar çok teşekkürler.
Biraz geç oldu ama temiz oldu değil mi? Tesadüf ki tamda beyaz bir Auris önümdeydi hemen canlı canlı baktım...
Aynen bende hava şartları mağduruyum Dün arabayı yıkayıp yapıştırayım diyordum ama 2 gündür ankara ağlıyor
İşin yoksa hemen koş Ankara'da Güneş var ))
Çalışıyorum şimdi. Az öncede meteorolojiye baktım bu hafta yıkatmayı düşünmüyorum. Bu hafta full yağmurluymuş
Özcan beyBu stikerler sizdemi? Ve siz Ankaradamısınız? Ben de bir tane istiyordum ama bir türlü nereden temin edeceğimi bilemiyorum.
elinize sağlık ancak auris yazısının üstü daha hoş olmazmıydı.bende ilk başta altı diye düşünmüştüm ancak çok sıkışık durur diye üste karar vermiştim sanırım doğru düşünmüşüm gerçi henüz uygulamaya fırsat bulamadım ancak seçeneklerim auris yazısını üstü ve arka cam sağ alt köşe.