0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daha önce iki kez Ford marka araç sahibi olduğum için rahatlıkla fikir beyan edebilirim sanıyorum. Çok iddialı olabilir belki ama bundan sonra ben de Toyota dışında bir araç kullanmayı kesinlikle düşünmüyorum.Ama bu durum Ford gibi ciddi bir markayı eleştirirken fanatik,subjektif,soyut,acımasız ve dayanaksız eleştirilere zemin oluşturmamalı. Sınıfının standartlarına sahip olduğu herkes tarafından kabul edilen bir aracın sebebi ne olursa olsun çoğu giriş sınıfı aracın fiyatlarından daha aşağıda olması tüketici için önemli ve avantajlı bir alternatiftir.
ben alırken o paraya onlar vardı...auris 37 corolla da 38 civarı idi....1.33 motorda onlarda yoktu.honda da yine 37-38 gibi idi..kısmet böyleymiş..ben memnun olduktan sonra..
kanal geçiş düğmesi ile ilgili uyarılar için arkadaşlara teşekkür ederim...valla bilmiyordum, öğrendim...bu arada ses sistemi ile ilgili arkadaşlardan öneri veren olursa çok memnun olurum...sevgiler, saygılar, Orhan....
kemal abi sende hondayla kafayı bozmuşun heralde kim ne sorsa honda diyorsun arkadaş opel mi toyota mı soryor cevap honda. ama allah var hondalarda çok güzel civicin dizeli olsaydı belkide aracım hondaydı.
Ford çok ama çok çok kötü bir araç, soyut,acımasız ve dayanaksız sözleri onu tanımlamaya yetmez ,rezil adi araç
sıfır jazz
Valla şu Kemal beyin sat sat Honda al muhabbetinden iyice sıkıldım kusucam yakında bıktık yahu bu ne heryerde sadece aynı laf sat honda al, Allah cezasını versin şu hondanın yahu.bu arada şekerpınar hondada çalışan grafik tasarımcı arkadaşım var honda için hiç iyi şeyler söylemiyor Kemal bey haberiniz olsun
geçenlerde foruma satılık ilanı vermiştim aracı 26.500 TL den satmayı düşündüm.. bizim hanımın araba kullanma sevdası yüzünden otomatiik vites sattığım değerde araba alayım demiştim.belki arkadaşlar hatırlarlar. 2 gün sonra kaldırdım. sebebi şu idi.. ilk önce honda civic in 1 önceki kasasını alayım dedim şöyle bi araştırdım baktım içine dışına avensisten sonra ıı yok cık dedim..sonra bi ford fokus bakayım dedim.. sonra ıı yok cık dedim. sonra başka marka. sonra başka marka pejo bilmem ne.. gene ıı yok cık.. velhasıl kelam sattığım arabadan bana göre daha iyisini göremediğim için ( o fiyatta) vazgeçtim.. bence toyotalar gerçekten iyi arabalar donanım rahatlık sürüş olarak..hatta fiyat olarakta ( özellikte 2. elde) yanlız keşke 1.6 avelerinde otomatik vitesi olsaydı..
bide sunroof olsaydı.....
otomatik vitesli ve sunrooflu 1.6 avensis neden Türkiyeye getirilmiyor anlamak mümkün değil !
Civicin dizeli de olsa almam.Honda en güzel motorsiklet yapıyor.