0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lastik marka ve Ebatlarınız nedir acaba. Bir arkadaşım halı altına ziftli plaka uygulaması yapmıştı fakat çamurluk içlerine ne gibi uygulama olur bilemiyorum. Ziebart gibi markaların ses yalıtımı konusunda çalışmaları var fakat fiyatları uçuk diye biliorum.[/quote]lastiklerim 185/60/14 nokian nrhi ve daha 1 aylıkaraştırmama göre ziebart ses yalıtımından memnun olan kişi sayısı oldukça azbir de şunu tahmin ediyorum aracım xli, belki gli de falan bi yalıtım vardır ama benim xli de hiçbir ses yalıtım malzemesi yok
lastiklerim 185/60/14 nokian nrhi ve daha 1 aylıkaraştırmama göre ziebart ses yalıtımından memnun olan kişi sayısı oldukça azbir de şunu tahmin ediyorum aracım xli, belki gli de falan bi yalıtım vardır ama benim xli de hiçbir ses yalıtım malzemesi yok[/quote]valla arkadaşın arabası 93 gl di. Ve tam hatırlamıyorum bi malzeme vardı fakat çok eskimişti demişti. üstüne dediğim gibi ziftliplaka kaplamıştı.Görüşürsem sorarım. Gli de falan farklı olarak izolasyon olduğunu sanmıorum.
valla arkadaşın arabası 93 gl di. Ve tam hatırlamıyorum bi malzeme vardı fakat çok eskimişti demişti. üstüne dediğim gibi ziftliplaka kaplamıştı.Görüşürsem sorarım. Gli de falan farklı olarak izolasyon olduğunu sanmıorum.[/quote]valla ii olur yardımcı olursunuzmertol bey bişeyler yapmış ama yalıtım konusunda
Ben 2001 corolla aracıma geçen sen Ziebart ses yalıtım sistemi uygulattım.Çok iyi bi sonuç aldım yol sesi hissedilir derecede azaldı ve motor sesi artık hiç yok.Şunu söyleyim ilk yaptırdıgınız anda yol sesinde bi fark göremiyosunuz kurudukça kendini göstermeye başlıyo.Aracımda yol sesi yok denecek kadar az rüzgar sesinden rahatsızım şuan, eskiden yol sesi rüzgar sesini kapatıyomuş anlayamamıştım ama izolayondan sonra rüzgar sesi rahatsız etmeye başladı.Birde şunu söyleyim eğer Ziebart'ın ses yalıtımından memnun kalmadıysanız bi kat daha ücretsiz olarak uygulattırabilirsiniz.Şuan ses yalıtım sistemi 329Dolar tavsiye ederim.[/quote]ziebart hakkında araştırma yaptım ama olumsuz çok duymuştum. ama siz olumlu sonuç aldığınızı söylüyorsunuz. ilk uygulamada koku sorunu oluyormuş. iki ay geçmiyormuş koku. zamanla asıl etksini göstermesi belkide ilk başta olumsuz duyumlar almamın nedeni olabilir. normal şehiriçi sıcak asfaltta hiçbir sorunum yok gayet sessiz. benim asıl derdim şehirlerarası mıcırlı yollarda çok lastik sesi olması. o sesi sıfıra indirmek imkansız ama aza indirmek istiyorum. Sizde nasıl sonuç aldınız mıcırlı yollarda. benim kesinlikle dikkat ettiğim konu mıcırlı yollardaki lastik sesi
ziebart hakkında araştırma yaptım ama olumsuz çok duymuştum. ama siz olumlu sonuç aldığınızı söylüyorsunuz. ilk uygulamada koku sorunu oluyormuş. iki ay geçmiyormuş koku. zamanla asıl etksini göstermesi belkide ilk başta olumsuz duyumlar almamın nedeni olabilir. normal şehiriçi sıcak asfaltta hiçbir sorunum yok gayet sessiz. benim asıl derdim şehirlerarası mıcırlı yollarda çok lastik sesi olması. o sesi sıfıra indirmek imkansız ama aza indirmek istiyorum. Sizde nasıl sonuç aldınız mıcırlı yollarda. benim kesinlikle dikkat ettiğim konu mıcırlı yollardaki lastik sesi[/quote]Aynen olumlu sonuç aldım ve çok memnunum ilk 2 ay koku sorunu oluyo ayrıca bu koku çok dikkat çekiyo aracımın yanından geçipte tekrar dibine gelenler oldu bu koku nerden geliyo diye. Mıcırlı yol yani soguk asfalttan bende çok şikayetçiydim ama gerçekten o sesi hayret verici bi şekilde kesti.Soguk asfalttan gelen o sert ses çok yumşadı ve rahatsız edici boyutundan çıktı resmen bu ses hoşumada gitmeye başladı çok yumşak bi ses geliyo yolda oldugumu lüks bi LEXUS'ta oldugumu hissettiriyo bana.
Aynen olumlu sonuç aldım ve çok memnunum ilk 2 ay koku sorunu oluyo ayrıca bu koku çok dikkat çekiyo aracımın yanından geçipte tekrar dibine gelenler oldu bu koku nerden geliyo diye. Mıcırlı yol yani soguk asfalttan bende çok şikayetçiydim ama gerçekten o sesi hayret verici bi şekilde kesti.Soguk asfalttan gelen o sert ses çok yumşadı ve rahatsız edici boyutundan çıktı resmen bu ses hoşumada gitmeye başladı çok yumşak bi ses geliyo yolda oldugumu lüks bi LEXUS'ta oldugumu hissettiriyo bana.[/quote]size güveniyor ve ziebartda karar kılıyorum. çünkü oldukça kendinizden emin konuşuyorsunuz bu da beni etkliledi. yalnız paramı ayarlayıp izmire gitmem lazım, en yakın ziebart noktası izmirde. yaptırmam ancak aralığı bulur. (400 ytl'yi bulan bir işlem ve anca para biriktirebilirim)yine de diğer arkadaşlardan başka öneriler varsa onları dinleyemeye devam edebilirim saygılar
Forumda arama yaptın mı bunun hakkında? Mertol beyin verdiği bir firma linki vardı, ses izolasyonu malzemesi üreten. (Belki başka bir forumdan hatırlıyor olabilirim)[/quote]malzeme işini hallettim. mercedes araçlarının izolasyon işini yapan bir firma buldum o yardımcı oldu bana.(ayrıca forumda mertol abinin tüm mesajları silinmiş )