0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kutusu 7ytl sanayide corollanın altına herşey dahil 100 ytl ye atıyolar[/quote]tabi istanbulda birde bulduğum firmanın web adresi[url=http://www.erkurt.com.tr]www.erkurt.com.tr[/url]firma direk fabrikalara yalıtım malzemesi üretiyor. otomobil firmalarınaasıl mesela bu ürünleri adamlardan almak. büyük ihtimal perakende satış yapmazlar
+1 de arkadaslar arabanın altına zift sürsek nsl olur [/quote] zift sert ses kesmiyorrr pütür kaucuk gibi hem dış etkenlerden koruyor hem ses titreşimleri yoğun kütlesi ve yumuşak yapısı sayesinde kesiyor...
zift sert ses kesmiyorrr pütür kaucuk gibi hem dış etkenlerden koruyor hem ses titreşimleri yoğun kütlesi ve yumuşak yapısı sayesinde kesiyor...[/quote] benim sesle bi problemim yok hafif olarak teybinsesini acarız ses kalmaz da aracın altını zift korurmu kendim uygulayacagımdan dolayı tahminlerimce 20 ytl ye hallederiz zifti demi
benim sesle bi problemim yok hafif olarak teybinsesini acarız ses kalmaz da aracın altını zift korurmu kendim uygulayacagımdan dolayı tahminlerimce 20 ytl ye hallederiz zifti demi [/quote] arabnın altını atacağın 20 kilo ziftle, 5 kilo pütürün yapacağı iş aynı ağırlığıda arttırıyor amaaa koruma olarak ziftte güzel koruyor o yönden sıkıntınız olmasın...
ya utku yemedin icmedin yatmadın bunları buldun sana cok tesekkür ederiz ama utku suda var oto zifti sana daha ucuza gelmezmi cünkü fırcayla uygulayacaksın ama ziftte ses izolesi filan yazmıyordu demi ne zaman uygulayacan bakalım eger memlun kalırsan bizde yapalım[/quote]işyerinde bol bol vakit olunca bulunuyor. oto zifti sadece kaportayı korumak için. pütür ise ses izolasyon için bunu verdiğim sitede yazıyor.uygulamayı aralık ayı içinde yapacağım muğlada. babamın işyerinde kompresor falan var. alet hedavat bol
95 model aracım var. aracımın lastik sesi rahatsız edici düzeyde. kafamı şişiriyor. herhafta muğlaya gidip geliyorum ama kafam davul gibi oluyor. bu dediklerim mıcırlı asfaltta geçerli. diğer asfaltta hiç ses yok ama mıcırlı asfaltta girince.... bodrumdan muğlayada 100 km mıcırlı asfalt üstelik yeni. aracımda halının altına izolasyon malzemesi koymak istiyorum.çamurlukların içine yapmak istiyorum. sesi yarıya düşürsem yeter banases yalıtımı için ne gibi bi malzeme kullanabilirim ? yalıtım için ne gibi önerilerde bulunabilirsiniz ?yapan arkadaşlar ne gibi sonuçlar aldı ? ne yaptılar ?[/quote]Selam. Ben aslında yine Loctite Terosonun Oto izolasyon ürünlerini araştırmanı öneririm. Kendin uygulayabilirsin ve Ziebart vb. firmalardan çok daha ucuza gelir. Not: Davlumbaz içlerine kaliteli bir çift taraflı bantla bu izolasyon malzemelerini monte edebilirsin.