0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peki sonradan far sensörü takılıyor mu?Bir bilgin var bu konuda Mahmut kardeşim...
takılyor ama boş ver hep kablo falan kesyorlar.sana tavsiyem elegant alacağına comfort extra al aradaki farklada navigasyon bide profil resmimdeki janttan karttırırsın.
Haklısın galiba.Eğer bir sıkıntı olursa sonradan bu özellikleri taktırırım. Yol gösterdiğin için çok teşekkür ederim Mahmut kardeşim...
Ben bır ay once dizel elegant aldım.comforft extraya cok baktım ama en sonunda elegantta karar kıldım arada 2.500 tl fark vardı sonucta plastık kapaklı jant gozume hoş gelmedı ıleridede gelmıcektı.çelink jant almam gerekecekti toyotadan 4 jant aldıgım zaman bana maliyet 2000 tl bulucaktı yağmur sensörü,far sönsörü,kararan dikiz aynası için 500 tl vermiş oldum.bana elegant almak daha mantıklı geldi.bence elegant her zaman elegant tır satarkende öyle satarsın.ama dersen ben dişardan 4 tane jantı daha ucuzu alırım ama onu bilemem.sonuçta alacağın arabaya az para vermicen arabanın göze hoş gelmesi lağzım dışardaki çakma jantlarla arabanı kullancana bence orjinal toyotanın kendi jantları ile kullan.karar sizin bu tamamen tercih meselesidir.benim düşüncem bu şimdiden alacağın araba hayırlı olsun.
Bana tanesi 500 tl demişlerdi.
4 tanesi 1.000 lira.Ama, elegant,eleganttır.En iyi en iyidir.