0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bilmiyom ama comfort extra alırsam,aksesuardan jant alıp takarsam ne olur demiştim,tanesi 500 tl jantların demişlerdi
mahmut kardeş peki bir şey sorcam resimde gözükmüyor jantların tam ortasında yani göbeğinde toyota ablemi varmı?
Anladım.herhalde bana elegant jantları için o fiyatı verdiler.Gecen gun bızım evın yukarısında benım arabamın aynı rengı gene dizel ama comfort extra olanı gordum.jantları degıstırmıs toyota dan almıs,jant benım jantlardan degısıktı,jantın göbegınde toyota ablemi vardı.Sahibiyle konuştum tabi adama diyemedim direk jantları kaça aldınız diye ima ettim jantların ne kadara mal olduğunu,fiyatının elegant fiyatına yaklaştığını söyledi bana.Sanada o yüzden sordum göbeğinde toyota ablemi varmı diye.
mahmutun aracındaki jantları diyarbakır kardelen servisindede kocaeli kayadada görmüştüm.Benimde hoşuma gitti çok kollu gibi duruyor.Jantın üreticisi toyota değilde cms diriÇünkü cms nin jantlarıydı.16 inc olması lazım.Diyarbakırda 850 demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.
Jantları seçerken servis deposuna sızdım. Kutu kutu cms doluydu içersi. Jant(cms) kutudan çıkarılınca göbeğinde siyah naylon bir kapak vardı, onu çıkartıp toyota amblemliyi taktılar, 0 alırken seçmiştik, üzerinde bulunan kapaklı jantları onlar aldı, montaj vs 750 lira. 4ü birden.Kendi düşüncem: oto. fabrikalarının jant ürettiklerini sanmıyorum, başka bir firmaya sipariş veriyorlardır.
ok anladım satıcı bana demişti istersen jant göbeğine toyota amblemi katarız diye ben istememiştim.bu jantlarda elegant jantı kadar güzel görenler çok beğeniyor adanada da bir kaç toyotada da aynı jantı gördüm hatta bir eleganttada gördüm aynı jantı.
Bilmiyom ama comfort extra alırsam,aksesuardan jant alıp takarsam ne olur demiştim,tanesi 500 tl jantların demişlerdi.ama yukardada dediğim gibi tamamen tercih meselesi.siz comfort extra alırsınız,çok beyendiniz jant olur tanesine 750 veririsiniz.ben eleganttaki janların arabaya çok yakıştığını gördüm almışken elegant olsun dedim aldım.benim kişisel tercihim bu oldu.Senin arabana taktğın jantlarda yakışmış arabaya.sonuçta kırk küsür milyar para verip araba alıyorsun vede o arabayı plastik jantlarla dolaştırmak istemezssin.ucuzda olsa pahalıda olsa jant a para vericeksin
Var mahmut var dediğim gibi dün realde gördüm senin aracın grisi senin jantlardan vardı üzerinde elegant versiyondu herhalde yanlış hatırlamıyorsam nikelajlı falandı.
valla aracın hangi model olduğunu bilmem kardeş tek bildiğim senin jantlarla aynıydı hatta durdum baktım mahmut mudur diye sonra dank etti dedim mahmutun arabası beyazdı dedim
Evet onu da biliyorum engelli plaka olduğunu ama o an aklıma gelmedi tabi...Sorma sahip neden engelli plakası kardeşim ??
Babam diyaliz hastası araç onun üstüne o yüzden
YApma yaa inan çok üzüldüm be kardeşim Allah Acil Şifalar Sağlıklı uzun ömürler versin inşallah...