0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam arkadaşlar, bende yakında arabamı değiştirip, corolla almayı planlıyorum. Eşimde kullanabilsin diye otomatik almaya karar verdik. Ancak toyota da değişik şanzıman çeşitleri var, karar veremedik. Bazıları tam otomatik bazıları F1, MMT vb. Bunların özellikleri nedir, kullanım-sağlamlık-yakıt açısından hangisini tavsiye edersiniz???Model olarak 2009- 2010 model düşünüyorum. otomatikte lpg' yi tavsiye edermisiniz? Toyotaya yabancı olduğum için yardımlarınıza çok ihtiyaç olacak, şimdiden teşekkürler. Kazasız belasız sürüşler.
Mahmut Bey, cevabınız için çok teşekür ederim, 2010 modellerde de tam otomatik dizel yokmu? 2010 ları tam otomatik sanıyordum..başka bir forumda "mm alırsanız sıkıntı yaşarsınız, kullanıcı yorumları pek iyi değil." diye bir mesaj okudum. Sizce de doğru mudur.
MMT şanzıman kullanan herkes şikayetçi , F1 tavsiye ederim
Erdem birincisi mmt ile f1 dediğin şanzımanların ikisi aynı ikincisi kullanan herkes şikayetçi değil bir çok kişi oldukça memnun.yalnız dediğin gibi şikayetçi olanlarda var hatta sırf bu şanzıman yüzünden aracını değiştirenleride bilyorum ama dediğim gibi bir çok kişi memnun.
bencede ikisi aynı şey.
Şikayetçi olan herkes MMT diye söylediği için farklı şanzıman tipleri olduğunu sanıyordum. Eğer aynı şanzıman tipi ise , edindiğim ve size ilettiğim yanlış bilgi için özür dilerim.
Yanıtlar için çok sağolun. Kafamda biraz daha netleşmeye başladı.Bu durumda dizel ama tam otomatik olmayan 4 vites şanzıman. Ya da benzinli (yada Lpg) 6 vitesli tam otomatik şanzıman. Arasında tercih yapacağız.