0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yüksel Bey Merhaba,Öncelikle sizi tebrik ederim. Günümüzde ürün geliştirme süreci gerçekten çok sıkıntılı ve zor bir iş. Failsafe olması gereken bu ürünle ilgili sitenizdeki pdfi inceledim şahsen tatmin oldum. Uzun yola da çıkıyorum bazen ve bana gerçekten lazım oluyor CC.Ancak aracım henüz 10 aylık 15.000 kmde... Bunu uygulamamız neticesinde garanti gider mi? 5 yıla uzatılmış garanti yaptırmıştım.Kafama takılan bir şey de şu;Kendim de otomotiv sektöründe çalışıyorum. Bu aftermarket üründe belirli homologasyon testleri yok mu. Onların uygulanması gerekmiyor mu. Bu şekilde piyasaya sürebiliyormusunuz.
Yüksel Bey Merhaba,Resimde gösterdiğim montaj yerini Orjinal CC kolu için belirtmiştim. Sanırım yanlış anlaşılmış.Sökme - Takma montajını kolaylaştıran ve görselliği bozmayan, güvenlik açısından sıkıntıya sokmayan herhangi bir yer ana ünitenin montajı için uygundur bence.
Yüksel Bey, Uğur Bey Tekrar Merhaba,Eğer Benzinli Corollalarda CC var ise , CC aktif haline geldiğinde gösterge panelinde bir işaret çıkmıyor mu?Çıkıyor ise, dizel corollaların gösterge panelinde de bu işaretin yeri olabilr ve siz yeni bir tasarım ile sesli yönlendirme yerine bu ışığın yanmasını sağlayabilirsiniz?
Merhaba Yüksel hocam.Benim yeni montaj şeklimde sadece 1 adet cırtcırt kullanıyorum. Aslında ona bile gerek yok.Çünki gaza giden kablo desteği için sonradan araya plastik muhafaza bile takıyoruz.Fakat garanti olsun diye 1 adet kullanıyorum. Kutu ise yerine sıkışıyor. Sanki ora için yapılmış.Diğer kablolara gelince sol ayak tarafında üçgen bir muhafaza var. Onun içine topluyorum. Fotoğraflarını çeker gönderirim.Merhaba Mehmet Bey Kutuyu direksiyon kutusunun içine koymak bence hiç mantıklı değil.Oralar sık sık sökülüp takılırsa tırnaklar hoşaf olacaktır.Pedelların oraya koymak çok daha mantıklı bence. Yüksel hocamında fikrini almak lazım.Bu arada kutu benim araçta yerine sıkışarak oturuyor fakat yinede kutuya amerikan fermuarı ile yapıştırıp karşılığınıda sigorta kutusunun arkasına yapıştıracağım. Direk kutu orada amerikan fermuarı sayesinde yapışılı kalacak. Gerek yok ama tedbiren yapılabilir. Sökülmesi çok kolay olur. Selamlar ve SaygılarMekanikci
2012 model aurste kapak yok fakat kesilebilecek bir yer var