matbu yazı formatı hazırlandığında, forumda aktif olanların neredeyse tamamına yakını yardımcı olacağı kanısındayım...
bende senin haklı olduğun kanısındayım muhammet abi
Benide ekleyin. mail atalım, fax atalım, taş atalım, kafa atalım, sopa atalım, tekme tokat dalalım...

Ben her türlü eyleme varım. Yeterki ikna edelim beyler...

Çıldırıcam artık. Olmaması kadar saçma birşey yok...
özgür güldürdün beni alkışı hakettin
Levent bey verso 2009 var hala düzgün bir cevap alamadım cruise-control hakkında servislerden benide ekle .
Konuyu sabitlemek yerine sürekli güncel tutmak bence daha faydalı olur.
levent abi ben çıkıyorum olay netleşince bana özelden mesaj atarsan 2 3 arkadaşımada sölerim onlarda atar
Beni de yazın.CC arabamı kaldı bu devirde.
sayı gittikçe artyor
gün ve mesaj belli olsun arkadaşlarımdanda destek isteyeceğim.
en az 3 kişi bulurum.
benide eklemenizi istiyorum
4 kişi daha eklenmiştir.
Teşekkürler.
Konuyu sabitlemek yerine sürekli güncel tutmak bence daha faydalı olur.
Dediğiniz gibi olsun Hakkı bey.
Sırf bu yüzden sattım ya onu

Bende destek veririm. Ben müşteri hizmetlerine genel merkeze 3 kez tel açtım. Onlar aradığında söyledim. makyajlı kasada umudum vardı ondada yok
Destek olalım.Ama d-4d direksiyonun da cruıse control için hazırlanmış yer yok.Komple direksiyon sisteminin değişmesi gerekir. Büyük bir maliyete yol açar.Takıldığını farz edelim.Finansmanı nereden bulacaz?Sene de 3-4 kez uzun yol yapıyorum.Malum cruıse control şehiriçinde yaramıyor.Bence çok da mühim değil.Ama mail projesi güzel ve ilginç.Hadi hayırlısı.
Peşin söylüyüm arada E12 kasa corolla aları unutursanız çok yaygara çıkartırım..
Peşin söylüyüm arada E12 kasa corolla aları unutursanız çok yaygara çıkartırım..
Genel olarak ve özellikle yeni D4D'ler için yazacğız. Sen yeter ki destek ver.
Beni de yazın ben de ptesi inşallah d4d corolla elegant siparişi vericem
Arkadaşlar,
Aceleci davranmak istemiryorum;
Ancak konuda oluşan listedeki 15 katılımcı ile ve benim 5 arkadaşımla birlikte 20 kişi olduk.
Konu sıcağı sıcağına harekete geçelim mi?
Ben kısa sürede teksti hazırlayıp ilk sayfaya onayınıza sunacağım.
Çoğunluk onay çıkınca (tabii talebe göre düzenleme yapılacaktır), mütakıben 2-3 gün sonra mail ve faks ile harekete geçelim diyorum.
Yorumlarınız Lütfen !
Arkadaşlar,
Aceleci davranmak istemiryorum;
Ancak konuda oluşan listedeki 15 katılımcı ile ve benim 5 arkadaşımla birlikte 20 kişi olduk.
Konu sıcağı sıcağına harekete geçelim mi?
Ben kısa sürede teksti hazırlayıp ilk sayfaya onayınıza sunacağım.
Çoğunluk onay çıkınca (tabii talebe göre düzenleme yapılacaktır), mütakıben 2-3 gün sonra mail ve faks ile harekete geçelim diyorum.
Yorumlarınız Lütfen !
levent bey benimde 3 arkadaşım var