0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aslında dahada ucuza gelebilirdi ama ismail abi komple astra GTC farı aldığı için le oldu galiba sadece mercek alsa 270 değil 80-90a alırdı ama en iyisini yapmış çizik merceklerle uğraşmadan sıfır almış....[/quote]bende yeni 2 tane hella bi-xenon projektör aldım. ikisi 70 ytl
abi yaa bu kadar olur ancak yemin ediyorm aylardır kafamdan geçen projenin aynısını gerçekleştirmişsin seni kutluyorum türkiyede ilk olmayı ben istiyodum ama sen benden önce davrandın peki ne kadara mal ettin yani mesela ben senden yapılmış hazır olarak istesem bana ne kadara gönderirsin yoksa kendimmi ugraşıp yapmalıyım cevaplarını lütfen esirgeme abi benden msn adresim dou_33_as_555@hotmail.com bu konuda konuşmalıyız bende sana stoplara yaptırdıgım işlem hakkında bilgi veririm türkiyede tek ledli stop benim corollamda [/quote]senin stoplar nasılmış?merak ettim bak şimdifoto isteriz foto isterizzz
yorum lar icin sagolun arkadaslar pek islerin yuzunden giremiyorum kusura bakmayın..farların maliyeti biraz yuksek aslında baska bir is ile baslamıstım oyuzden ozellikler gtc farı istedim bi xenon olayı onda kolay olacak diye ama daha hala yaptıramadım elektrikciye bir turlu gidemedim..ucuz mercekte vardı ama birsey tek olucagında en iyisi olsun istedim..[/quote]uzunları aktif etmen için elektrikçiye gitmene gerek yok. iki tane kablo bağlanıyor o kadar. ben kendim yaptım
ucuz mercekte vardı ama birsey tek olucagında en iyisi olsun istedim..[/quote]ikinci el satılan merceklerin hepsinin kalitesi aynı. Hepsi astra, avensis, megane, mercedes gibi araçların kırılan farlarından çıkmadır. Dolasıyla hiçbirinde bi kalite eksikliği yoktur ki bu merceklerin markalarıda hella, bosch veya valeodur.siz gidip komple far almışsınız ikinci el olarak. yaptığınız hata orda olmuş ki içinden hella bi-xenon çıkar. yani çıkma hella bi-xenon almak ile aynı yola çıkıyor. Tabi ki bu durumlar bilgisizlikten oluyor ki bende xenon kitlerime çok para vermiştim. Sonradan öğrendiğimde nerdeyse yarı fiyatına bulunabiliyormuş. Herkesin başına gelir böyle durumlar (benimde)
ikinci el satılan merceklerin hepsinin kalitesi aynı. Hepsi astra, avensis, megane, mercedes gibi araçların kırılan farlarından çıkmadır. Dolasıyla hiçbirinde bi kalite eksikliği yoktur ki bu merceklerin markalarıda hella, bosch veya valeodur.siz gidip komple far almışsınız ikinci el olarak. yaptığınız hata orda olmuş ki içinden hella bi-xenon çıkar. yani çıkma hella bi-xenon almak ile aynı yola çıkıyor. Tabi ki bu durumlar bilgisizlikten oluyor ki bende xenon kitlerime çok para vermiştim. Sonradan öğrendiğimde nerdeyse yarı fiyatına bulunabiliyormuş. Herkesin başına gelir böyle durumlar (benimde)[/quote]gtc farları kırık aldım normallleri dahada pahalı ben o paraya 3 kırık gtc ve 1 tanede e 200 mercedes farı aldım 2 side arkadasta duruyor.. toptan almak daha iyimis oyuzden adam opuldukce aklı basına gelir haklısın.. uzun sure once aldıgım icin bir ucuktu fiyatlar .. ama artık biraz daha temkinli davranıyorum ..[quote=hidayet gök]Elinize sağlık çok güzel olmuş.[/quote]yorum icin sagol..[quote=Mehmet Özyürek]Çok estetik.. Tebrikler.. Sol fardaki hatayı düzeltebildiniz mi..[/quote]fazla etkilemedigi icin pek acıkcası umursamadım yeterli derecede ısık alabiliyorum ayrıca karsıdan gelenleride pek etkilemiyor oyuzden boyle devam ederim artık ..
normal orijinallerde duruyor.Onları kullansaydı 350 ye felan gelir büyük ihtimal.[/quote]haklısın orjinalleri yatagın altında saklıyorum satarken alıcak kisi ister orjinalllerini alır istersede merceklileri orjinal parcaları kolay kolay bozdurmam..
gtc farları kırık aldım normallleri dahada pahalı ben o paraya 3 kırık gtc ve 1 tanede e 200 mercedes farı aldım 2 side arkadasta duruyor.. toptan almak daha iyimis oyuzden adam opuldukce aklı basına gelir haklısın.. uzun sure once aldıgım icin bir ucuktu fiyatlar .. ama artık biraz daha temkinli davranıyorum ..[/quote]o zaman sorun yok eyvallah
o zaman sorun yok eyvallah [/quote]sagolasın.. seninkilerde fena duruyor degisik ..corollanın en guzel kasasına biniyorsun bence..
sagolasın.. seninkilerde fena duruyor degisik ..corollanın en guzel kasasına biniyorsun bence..[/quote]benim resimdeki valeo xenon mercek ile. şimdi hella bi-xenon yaptım. kısa-uzun olarak kullanıyorum. sanada en kısa zamanda uzunları bağlamanı tavsiye ediyorum. çünkü uzunları açınca öndeki aracın sürücüsünü kör ediyosun adam hemen yol veriyor