Gönderen Konu: 2006 Corolla M Merceklendi %100 El Yapımıdır  (Okunma sayısı 19047 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '06
  • 4 kere teşekkür edildi
2006 Corolla M Merceklendi %100 El Yapımıdır
« Yanıtla #60 : Aralık 25, 2007, 09:46:12 »
Alıntı yapılan: Ufuk Yalçın
aslında dahada ucuza gelebilirdi ama ismail abi komple astra GTC farı aldığı için le oldu galiba  sadece mercek alsa 270 değil 80-90a alırdı ama en iyisini yapmış çizik merceklerle uğraşmadan sıfır almış....
[/quote]

bende yeni 2 tane hella bi-xenon projektör aldım. ikisi 70 ytl  
Bodrum

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Aralık 25, 2007, 09:46:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #61 : Aralık 25, 2007, 13:29:48 »
abi yaa bu kadar olur ancak yemin ediyorm aylardır kafamdan geçen projenin aynısını gerçekleştirmişsin seni kutluyorum türkiyede ilk olmayı ben istiyodum ama sen benden önce davrandın peki ne kadara mal ettin yani mesela ben senden yapılmış hazır olarak istesem bana ne kadara gönderirsin yoksa kendimmi ugraşıp yapmalıyım cevaplarını lütfen esirgeme abi benden msn adresim dou_33_as_555@hotmail.com bu konuda konuşmalıyız bende sana stoplara yaptırdıgım işlem hakkında bilgi veririm türkiyede tek ledli stop benim corollamda    

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Aralık 25, 2007, 13:42:50 »
Alıntı yapılan: DOĞUKAN ÇOKÇA
abi yaa bu kadar olur ancak yemin ediyorm aylardır kafamdan geçen projenin aynısını gerçekleştirmişsin seni kutluyorum türkiyede ilk olmayı ben istiyodum ama sen benden önce davrandın peki ne kadara mal ettin yani mesela ben senden yapılmış hazır olarak istesem bana ne kadara gönderirsin yoksa kendimmi ugraşıp yapmalıyım cevaplarını lütfen esirgeme abi benden msn adresim dou_33_as_555@hotmail.com bu konuda konuşmalıyız bende sana stoplara yaptırdıgım işlem hakkında bilgi veririm türkiyede tek ledli stop benim corollamda    
[/quote]

senin stoplar nasılmış?

merak ettim bak şimdi

foto isteriz foto isterizzz  
Bodrum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #63 : Aralık 25, 2007, 18:42:31 »
kardeşim araba 2 gündür elektrikçide mantık cok basit corollanın stop camı büyüklügünde şeffaf cam kestirip ince bi katla gerekli yerleri gerekli renklere boyuyoruz yani sisler ve parklar kırmızı sinyal turuncu ve geri vites oldugu gibi kalıyo ama cok ince boyamamız lazım cam boyasıyla ve sadece bir kat sonra 100lerce led ampul alıyoruz kalitelisi olacakki stopların içinde patlayıp durmasın ve bu ampülleride ilgili yerlere göre ayrı ayrı boyuyoruz cam boyasıyla yine yani sisler ve parklar kırmızı.. mantıgıyla ve stobumuz hazır oluyo arabam elektrikçide ve ön farlar yapılana kadar cıkarmicam ismail abi bana kalıbını gönderirse geldiginden 2 gün sonra araba hazır olcak  arabamı seviyorum ismail abi nolur bana kalıp gönder :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #64 : Aralık 25, 2007, 23:13:54 »
yeni corolla dizel için xenon far düşünüyorum.

yeni corolla benzinlide xenon var. acaba yedek parçacıdan bu farları alsak yada nasıl yapsak bilgilendirecek varmı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #65 : Aralık 27, 2007, 16:49:53 »
abi öyle şeylere hiç gerek yok eger böyle mercekli angel eyes far yapmak istemiyosan herhangi bi xenon far satan yere git max 300ytl bi xenon kiti takabilirsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #66 : Aralık 31, 2007, 17:25:23 »
çok hoş olmuş elinize sağlık, forumda başka konu başlıklarıda var sanırım bu aracın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Ocak 05, 2008, 22:27:39 »
dogukan bey sizin ledli stopları merak ettim resimleri ekler misiniz ?
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #68 : Ocak 18, 2008, 12:56:55 »
yorum lar icin sagolun arkadaslar pek islerin yuzunden giremiyorum kusura bakmayın..

farların maliyeti biraz yuksek aslında baska bir is ile baslamıstım oyuzden ozellikler gtc farı istedim bi xenon olayı onda kolay olacak diye ama daha hala yaptıramadım elektrikciye bir turlu gidemedim..

ucuz mercekte vardı ama birsey tek olucagında en iyisi olsun istedim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #69 : Ocak 18, 2008, 16:27:54 »
Elinize sağlık çok güzel olmuş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Ocak 18, 2008, 19:18:00 »
Alıntı yapılan: ismail karaoglu
yorum lar icin sagolun arkadaslar pek islerin yuzunden giremiyorum kusura bakmayın..

farların maliyeti biraz yuksek aslında baska bir is ile baslamıstım oyuzden ozellikler gtc farı istedim bi xenon olayı onda kolay olacak diye ama daha hala yaptıramadım elektrikciye bir turlu gidemedim..

[/quote]

uzunları aktif etmen için elektrikçiye gitmene gerek yok. iki tane kablo bağlanıyor o kadar. ben kendim yaptım
Bodrum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Ocak 18, 2008, 19:35:24 »

[/quote]

ikinci el satılan merceklerin hepsinin kalitesi aynı. Hepsi astra, avensis, megane, mercedes gibi araçların kırılan farlarından çıkmadır. Dolasıyla hiçbirinde bi kalite eksikliği yoktur ki bu merceklerin markalarıda hella, bosch veya valeodur.

siz gidip komple far almışsınız ikinci el olarak. yaptığınız hata orda olmuş ki içinden hella bi-xenon çıkar. yani çıkma hella bi-xenon almak ile aynı yola çıkıyor.

Tabi ki bu durumlar bilgisizlikten oluyor ki bende xenon kitlerime çok para vermiştim. Sonradan öğrendiğimde nerdeyse yarı fiyatına bulunabiliyormuş.  

Herkesin başına gelir böyle durumlar    (benimde)
Bodrum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #72 : Ocak 19, 2008, 09:48:12 »
Alıntı yapılan: Utku Çay
ikinci el satılan merceklerin hepsinin kalitesi aynı. Hepsi astra, avensis, megane, mercedes gibi araçların kırılan farlarından çıkmadır. Dolasıyla hiçbirinde bi kalite eksikliği yoktur ki bu merceklerin markalarıda hella, bosch veya valeodur.

siz gidip komple far almışsınız ikinci el olarak. yaptığınız hata orda olmuş ki içinden hella bi-xenon çıkar. yani çıkma hella bi-xenon almak ile aynı yola çıkıyor.

Tabi ki bu durumlar bilgisizlikten oluyor ki bende xenon kitlerime çok para vermiştim. Sonradan öğrendiğimde nerdeyse yarı fiyatına bulunabiliyormuş.  
Herkesin başına gelir böyle durumlar    (benimde)
[/quote]

gtc farları kırık aldım normallleri dahada pahalı ben o paraya 3 kırık gtc ve 1 tanede e 200 mercedes farı aldım 2 side arkadasta duruyor.. toptan almak daha iyimis oyuzden  adam opuldukce aklı basına gelir haklısın..  uzun sure once aldıgım icin bir ucuktu fiyatlar .. ama artık biraz daha temkinli davranıyorum ..

[quote=hidayet gök]
Elinize sağlık çok güzel olmuş.
[/quote]

yorum icin sagol..

[quote=Mehmet Özyürek]
Çok estetik..
Tebrikler..
Sol fardaki hatayı düzeltebildiniz mi..
[/quote]

fazla etkilemedigi icin pek acıkcası umursamadım yeterli derecede ısık alabiliyorum ayrıca karsıdan gelenleride pek etkilemiyor oyuzden boyle devam ederim artık ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #73 : Ocak 19, 2008, 10:03:29 »
Alıntı yapılan: Coşkun Demiratlı
normal orijinallerde duruyor.Onları kullansaydı 350 ye felan gelir büyük ihtimal.
[/quote]

haklısın orjinalleri yatagın altında saklıyorum satarken alıcak kisi ister orjinalllerini alır istersede merceklileri orjinal parcaları kolay kolay bozdurmam..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Ocak 19, 2008, 11:20:48 »
gtc farları kırık aldım normallleri dahada pahalı ben o paraya 3 kırık gtc ve 1 tanede e 200 mercedes farı aldım 2 side arkadasta duruyor.. toptan almak daha iyimis oyuzden  adam opuldukce aklı basına gelir haklısın..  uzun sure once aldıgım icin bir ucuktu fiyatlar .. ama artık biraz daha temkinli davranıyorum ..
[/quote]

o zaman sorun yok eyvallah  
Bodrum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #75 : Ocak 19, 2008, 17:11:25 »
Alıntı yapılan: Utku Çay
o zaman sorun yok eyvallah  
[/quote]
sagolasın.. seninkilerde fena duruyor degisik ..corollanın en guzel kasasına biniyorsun bence..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Ocak 19, 2008, 20:14:19 »
sagolasın.. seninkilerde fena duruyor degisik ..corollanın en guzel kasasına biniyorsun bence..
[/quote]

benim resimdeki valeo xenon mercek ile. şimdi hella bi-xenon yaptım. kısa-uzun olarak kullanıyorum. sanada en kısa zamanda uzunları bağlamanı tavsiye ediyorum. çünkü uzunları açınca öndeki aracın sürücüsünü kör ediyosun adam hemen yol veriyor  
Bodrum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #77 : Ocak 20, 2008, 02:48:02 »
aklımda isim dusse sanayiye hemen yaptıracagımda ugrayamadım haklısın bu aksam arkamdan audi Q7 sellektor yaptı dunyamı sasırdım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #78 : Ocak 24, 2008, 18:41:06 »
maşallah araç güzel olmuş ismail abi farşarı we jant boyası ramazan abi yaptı sanırım hayırlı olsun güle güle kullan  ama araç biraz yüksek gibi geldi lastik yanakları biraz daha büyük olsa belki yaylar ortaya çıkacak ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #79 : Ocak 25, 2008, 16:23:04 »
utku abi mercekleri değiştiricem ama bi-xenon bulamadım bi türlü :S bide xenonların bağlantı şemasını kısa bi şekilde tarih edermisin ???
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın