0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
utku abi mercekleri değiştiricem ama bi-xenon bulamadım bi türlü :S bide xenonların bağlantı şemasını kısa bi şekilde tarih edermisin [/quote]senin bi-xenon değil miydi?neyse bi-xenon üzerinde bi artı eksi kablo var. bu kablolar uzunları aktif etmek için kullanılıyor. kısa için normal ampül xenonu kablolarından bağla. uzunlar içinde koldan gelen artı-eksi kabloyu merceğin üzerindeki artı-eksi kabloya bağla. yani arabanın normal kablolarını bağlıyorsun. hiçbir sorun yok başka
yok değildi ama mercek bulursam olcak işalla ....çok sağol utku abi[/quote][url]http://forum.geceucusu.com/index.php?showtopic=1020[/url]bu linke gircep nosundan ara, elinde mutlaka mercek vardır
Tüm Toyota severlere merhabalar 5 gün önce toyota corolla sol 2006 model 27.00de boyasız değişen parçasız bir araç aldım.Arabaya spor yaylarla birlikte olabilecek en büyük inçte lastik jant takmak istiyorum en fazla kaç olabilir.İsmail beyin farları gerçekten hoş olmuş benim arabam siyah ne gibi modifiyeler yapabilirim rüzgarlık nasıl olur?Bir de arabanın performansı nasıldır acaba?YARDIMCI OLURSANIZ MİNNETTARIM TEŞEKKÜRLER Bir de hiç Fotoğraf bulamıyorum modifiyeli sadece bu sitede buldum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.[/quote]oncelikle hayırlı olsun kazasız belasız insallah benim aracım dizel ben 17" jant koldum 205/45/17 olculeri bence aracını yormayacak bir jant sec ayrıca ruzgarlık bende dusunuyorum fakat daha gidip alamadım guzel duruyor inceleri benzinlisini hic surmedim performans olarak bilmiyorum ama dizel arabaya gore performans ekipmanlarının cok oldugunu biliyorum ayrıca yorumun icin sagol.. bu kasada oynayan fazla olmadıgından daha resim koyan da yok oyuzden resimleri az..
oncelikle hayırlı olsun kazasız belasız insallah benim aracım dizel ben 17" jant koldum 205/45/17 olculeri bence aracını yormayacak bir jant sec ayrıca ruzgarlık bende dusunuyorum fakat daha gidip alamadım guzel duruyor inceleri benzinlisini hic surmedim performans olarak bilmiyorum ama dizel arabaya gore performans ekipmanlarının cok oldugunu biliyorum ayrıca yorumun icin sagol.. bu kasada oynayan fazla olmadıgından daha resim koyan da yok oyuzden resimleri az..[/quote]eyvallah anladım teşekkürler :)bu arada rüzgarlık takarsanız resimlerinide koyarsanız sevinirim:)
ya bizde de bu seriden var bende far arıorum ama yapmaya cesaret edemiorum berbat ederim felan hazırları yokmu bunların?[/quote]yakın zamanda taktırırsam koyarım ne demek..[quote=cenk helvaci]ya bizde de bu seriden var bende far arıorum ama yapmaya cesaret edemiorum berbat ederim felan hazırları yokmu bunların?[/quote]malesef yok olsaydı keske bizde ugrasmazdık bu kadar bu kasa Turkiye ye ozel oldugu icin daha yapılmamıs..
emeğinize gerçekten değmiş çok güzell olmuşş.elinize sağlık[/quote]sagol yorumun icin..[quote=Harun Saygin]ellerine sağlık çok şahane olmuş paylaşım için sağol[/quote]sende yorumun icin sagolasın
farı açınca dıştaki parçayı boyarsanız sorun olmaz...şu civiclerin jdm farları gibi olur....utku abinin yaptığı uygulama var 97ye ordan yararlanabilirsiniz.....ismail abi bu arada cevap ve okunma olarak konu rekor kırdı ve bunu geçicek bi modifye konusu çıkcakğını sanmıyorum çıkar biri oyunlardan çıkma bi araba yaparsa o çok ayrı