0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
var en yakın zamanda koymaya calısırım cok sagol..[/quote]arkadaslar yalancı cıkacagım kusura bakmayın 2 gunde bir arabaya biniyorum ama genelde unutuyorum fotosunu cekmeyi 1 haftadır kaput ve panjur ile ugrasıyoz arkadas sagolsun..uyarsa cok degisik cok farklı bir on taraf olucak jantlarımı aldım ama su andada lastik bulamıyorum bulabilecek olan varsa sevinirim 205/45/17 yokohama as01 tercihimdir ..ama 1 haftadır sormadıgım yer kalmadı ama hala bulamadım jantlar evde oyle kolilerde duruyor..
205*45*17 lastik zor biraz kumholara bak derim ben bide[/quote]diger markalarda sıkıntım yok ama ben ozellikle yokohama istiyorum olmazsa artık 205/40/17 alıcaz ne yapalım sizce sok sert olur mu kullananız varmı 40 yanak..[quote=ÖNER BÜYÜKYILDIZ]205*45*17 ebatları corollanın orjinaline en yakın ebat, çekişe falan hiçbir olumsuz etkisi olmayacağı kesinhayırlı olsun, umarım en kısa zamanda aracın son halini görürüz[/quote]haklısın en uygun olcu ama cok ara bir ebat oldugu icin sıkıntı cıkıyor..bayramdan sonra ya sarkabilir..
valla malum ısmaıl abı ıstanbul gıbı bı sehırdesın ve cukurmukur maassallah dolu.Cok dıkkatlı kullanman lazım balon olayı ve hızlı gırınce yarılma olaylarına abim tarafından denendi ve onaylandı.O kadar dıkkatlı olmasına ragmen balon felan oluyodu.Ben 40 yanak pek tavsıye etmem.[/quote]cok haklısında ne yapıcagımı bilmiyorum 50 yanak alsam savuracak arabanın standartından cıkacak lastik olculeri baska markada almak istemiyorum 45 olsa heme simdi alıcamda ama hala yokohamada bulamadım 45 yanak 40 yanak var olmadı artık haftaya alabilirim bulamazsam 40 yanagı..
abi arabanın orjınalınden cıkıcak dıyosun ama zaten taaa bastan 17"lerı almıssın bıle yanı ne bıleyım.[/quote]orjinalinden kastettigim 17 lerde olcu olarak 205/45/17 en yakın olcudur orjınaline gore..