0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oldukça güzel olmuş,maşallah; elinize sağlık..maliyeti biraz daha açıklayıcı yazsanız iyi olur ben çözemedim[/quote]cıkma iki far 280 ytl corolla nın orjinalleri bozmadım 200 ytl opel astra gtc mercegi 300 ytl xenonlar iscilik vermedim..arkadas ile birlikte yaptık..
off mercekler cok pahalıymış yaff.[/quote]cıkma astra gtc farları ile birlikte aldım farları kırarak cıkardım birde bu mercekleri secmemin nedeni buyuk ve icinde motoru olmasıdır[quote=İsmail H. Timurcioğlu]Bana çıkma bi çift sis farı bulabilirmisin? 280 ytl ye farları aldıysan 100-150 yede sisleri bulursun sanırım. Yanlız plastik aksamları ile birlikte. Vaktin olur yolun düşerse tabi. Zahmet etmeyiz inşallah. Ben bu konuda yardım isteyeyim. [/quote]tabi yolum duserse sorarım ne demek aynı sislerden dimi benimkinden..
mercegin icindeki koldan kaynaklanıyor.senin merceklerinde ki kol duz benimki ise kırık sekilde duruyor oyuzden kırılma duz degil motorunu bagladıktan sonra duzlenecek..ayrıca benim sol far biraz yukarıda tek kusuru o senin ki gibi duvar dibinden ceksem buyuk ihtimal duz cıkar yakından cekip koyarım fotosunu en yakın zamanda..[/quote]o zaman sorun yoktur
arkadaşım cok güzel olmuşta nasıl ıyıyosunuz güzelim toyotaya orjinlliği gidiyo ama yine de çok beğendim[/quote]orjinalligini bozmuyorum kolay kolayda bozmam orjinal farları evde yatagımın altında istedigimde orjinaline dondurebilirim orjinallerine ellememek icin cıkma far aldım hatta yorum icin sagol..
İsmail Bey,Öncelikle ellerinize sağlık, çok güzel olmuş. Bu gunlerde benimde buna benzer projelerim var. Yanlız kafama takılan birşey var. Farlarda angel eye var, bunlar yanıyor mu? Yanıyorsa güzel bir resim gönderebilir misiniz?Saygılar....[/quote]var en yakın zamanda koymaya calısırım cok sagol..