0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam arkadaşlar corolla hastasıydım sonunda arabayı aldım,yalnız acizane bi sorum olacak,beşimci viteste 3000 devirde araba kaç hızla gitmesi lazım? corolla 93gl modeli,100 105 gibi gidiyor normalmi sizce?saygılar
ya ben inanmıyorum bu yüklü yüksüz motor büyüklüğü falan neden derseniz bende bi 97 corolla var bide 2011 birisi 1.6 birisi 1.33 ikisi de 5. viteste tam 102 falan vuruyor (2011 6 ileri) afedersiniz eşek gibi yüklüyorum yine aynı devirde yine aynı viteste aynı hızla gidiyor tek sorunu gec hızlanması ve de yokuşlarda yüklü halde bayılması. zafer arkadaşım bence araban gayet iyi gidiyor normal sewiyesinde. dizellerin tek sewdiğim özelliği 5. vites 3000 devirde 130-140 gitmesi
Ulen bu arabayı yakacam ne yaktığı milletinkine uyuyor nede deviri 3000devir 108 falan 110a yakın
ercimentcim sen yan koltukta olduğun için görüş açın sebebi ile hatalı okumayasın alacam bigün anahtarını ama dur bakalım ne zamanbende merak ettim şu makineyi
arkada oturduğumdada öyle oluyor hadi olmadı ben yanlış okudum babamda 105-106 civarı dedi :S cidden yakıcam olmuyor
belki baskı balata ömrü dolmuştur ercü
hiç bilmiyorumki ama 0 balata değil sonuçta 132000lik balata ama şöyle bişi var aldığımızdan beri öyle
pek bi farkta yok aslında kafana takmana gerek yok bence...
zafer bey öncelikli olarak profil bilgilerinizi doldurmanızın kuracak olduğunuz diyaloglarda faydalı olacağını ifade ederek rica ederim.araç yüksüz ise, düz yolda seyir ediyorsanız ve rüzgarı karşınızdan almıyorsanız normal... bende 3000 devirde 100km yada105 km oluyor yokuş yukarı cıkınca 90km düşüyor 3000 devirde