0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ercüment sen nerden buldun dostum bu resmi bak kafam karıştı benim bu arada resim bu işte baya bi yokuş çıkarken
hımm iyi yapmışsın kardeşim eline sağlık katılıyo musun sen bana fikrin ne ?
oğuzcuğum www.imageshack.com sitesine resmini upload et... daha sonra sağ tarafta linkler çıkar.ordan forum yazanı kopyala ve yapıştır başka bişey yapmana gerek yok...sitede onunla ilgili bi döküman vardı ama aradım bulamadım maalesef...
osman izahındaki şekilde ekleme yapamadım. sidede resmin linkini gözattan atıyorum ve yükle dediğimde sürekli hata veriyor. düzce buluşması konusundada arkaşlar yazmış acaba sitedemi var bendemi anlamadım.yardımcı olabilir misin?
abi sitede resim eklemeyle ilgili bi döküman var ama ben bulamadım ondan yardım alabilirsiniz...
düz yolda 3000 devirde 100 kmye ulaşıyorsa yokuş çıkarken 3000 devirde hız 100km nin altına düşer.
Bu devir ve hız işinin benzinle-tüple, yokuş aşşa-yokuş yukarı yolla, aracın yüklü-yüksüz olmasıyla uzaktan yakından alakası yoktur.Tamamen şanzıman oranlarıyla ilgili bir olaydır.
düz yolda 3000 devirde 100 kmye ulaşıyorsa yokuş çıkarken 3000 devirde hız 100km nin altına düşer.düz yolda aynı araçlar için hız farkının bir çok sebebi olabilir.yük durumu.lastik cinsi.lastik basınç değerleri,yakıt kalitesi,zengin karışım olup olmaması vb. benim reno rainbow 3000 devirde 116 km yapıyor.uçan teneke işte !
düz yolda 3000 devirde 100 kmye ulaşıyorsa yokuş çıkarken 3000 devirde hız 100km nin altına düşer