0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abicim bırak 5 6 km hız farketsin olabilir yani bu arada selçuk abicim ne anlamda yazdığını bende en başta anladım yani destek çıkmadığını herkesin kendi kişisel görüşü olduğu için hay hay bu arada harbi kötü insan değilim sizin arabanız bozulmuş abi ya biz galerici adamız abicim binmediğim tür araba yok hepsnden de aynı yanii yüklü olur yokuş tırmanırsın hızın düşer aynı anda motor devir ibresi de düşer tüm araçlarda bu böyledr. hala aklım almadı yokuşta hızın 90 a düşüpte devrin hala 3000 olması enteresan geldi sizin pistonlar fazladan vuruyor sorn belli
Bu devir ve hız işinin benzinle-tüple, yokuş aşşa-yokuş yukarı yolla, aracın yüklü-yüksüz olmasıyla uzaktan yakından alakası yoktur.Tamamen şanzıman oranlarıyla ilgili bir olaydır.
Eywalah metınım,Bu arada acı bır ıtırafta bulunuyorum.Ben hıc motorsıklet kullanmadım...Bılmem anlatabıldım mı?
her zaman ki gibi yine arkandayım selcuk abi cok güzel acıklamışsın yokuş asagı 3000 devirde giden araba 100km ulasıyorsa yokuş yukarı 3000 devirde nasıl aynı gidebilir mantık üretemedim yokuş asagı motor keyifli gidiyor ama yokuş yukarı tüm varlıgını malını koyuyor ortaya o yokuşu cıkabilmek için bence