0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Böyle bir buluşma olursa benzin düşünmem ahmet abinin dedi gibi buluşmalarda forum önüne geçince sıcak bir ortam olunca gayet güzel olur bu durumda da benzin parasını düşünemem 50-100 tl benzin attın mı istanbul içinde her yere gidersin.
haklısın nagihan bir seferde bizim o tarafa gelin bugune kadar buluşmalara baktıgımda küçükyalı tarafında veya anadolu yakasında oluyor.
vay vay vay vayyyyydayanışmaya bak böylesi en son çanakkalede grülmüştü heee arkadalar çağırdınızda gelmedikmi?
Dayanışma falan değil selçuk abi sadece bir yazalım dedik.
vay mecliste gruplaşmalar var nagi dedik bağıra bastık yemedik yedirdik içmedik içirdik..öyle yaptık dimi ben oralara gelirim ..ama beklentilerimi karşılayabilirmisiniz ben ağır ağırlanırım..öyle sütlaç dediğime bakmayın.. gelmek sorun değil.. avrupaya baskına bi gelirsek nevriniz döner benden demesi...?
Üzerimizde çok emeğin var Murat başımızın üstünde yerin var
peki beklemedeyim.ben ağır misafr değilimdir. muhabbet ile doyururum karnımı. muhabbet varı ondan haber verin siz bana
O tarafları ben pek bilmem nagihan'da güzel olabilir.Az önce yazdığım ben murat gibi sütlaç,döner falan ısmarlayamam.Haberiniz ola murat ısmarlıyormuş isterseniz orya gidebilirsiniz.:D
Muhabbetle mi? Katılmıyorum
la nerden çıkarıyon sütlacı döneri ne iş acıktın mı la ya yoksa öğle menüsünde tabldotta yoğurt karaşimşek bulgur pilavımı çıktı ne iş... benim yaptığım buluşma mangalsız olmaz... bu kesinde..mesele buluşmak..