0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle paylaşım duygularınıza sağlık sayın abilerim....İlk başlarda vazgeçersiniz diye düşünmüştüm ancak ısrarla ve inatla çay içme çorba içmeleri buluşma diye yayınlıyorsunuz Bu yorumun kesinlikle yönetimle kuralla kaideyle bir alakası yoktur şahsi fikrimdir yanlış anlaşılmamak dileğiyle saygılar
Oooooh takılın siz takılın acd sen de aynı şeyi yapmıyomusun bakiym
Vedat abi bari hafta sonu falan şöyle toyotaclub'e yakışır şekilde bir buluşma yapalımda hakkı abiyle bizde tanışalım.O zaman resimleri koyarız daha çok toyota daha çok üye.
İnşaallah Halil . Murat çıtlatıı zaten. Orgaznizasyonu yapacak inşaallah. Bizede icabet etmek kalacak .
Murat, tepkiler büyük. Konuyu silsek mi ?
Murat'tan bekliyoruz abi söz bir kere çıkar agızdan yapması lazım artık.
Varsın olsun Muratım Benim kasttettiğimde o böyle bir ortamdan güzel dostlar abiler kardeşler buluyorsun samimi sıcak bir ortam kuruyorsun ve artık forum dışına çıkıyor olay... Güzelliği burada...Bahsettiğim gibi örneğin kalkıp kocaeliye gittiğimde 6 araba 7-8 kişi toplanabiliyoruz,İstanbulda Kaya kardeşim Emre abim ve Ferdi abim ve tabi hepsinin eşleriyle bir araya gelip sohbetler ediyoruz,gibi örnekler var ama foruma yansımıyor, yani samimiyet forumun önüne geçiyor anlatmak istediğim bu...
ver ver gazı ver ver boğaz kelebeği kurum bağladı... benzini kaçtan alıyon sen...
ayrıca sütlaçlar söylenmiş ama ben geldiğimde kolonyalı mendiller ve pecetelrine baktım.. yetişmek için yaptığım süratın haddi hesabı yok arkamdakiler kesin demiştin eceline susamış diye.. ama güzeldi... ben kimseyi uğraştırmadım tatlı tatlı davete icab ettim.. a.c.d katılıyorum tabiki buluşma sayılmaz..ama nitekim hem forum olarak hemde zaman ve gün içerisinde buluşmalar sağlıyor çorba olsun çay olsun..vs vs vs... ama şu bi gerçek ki tanımadığım insanlarla forum sayesinde bi ilişki kurup dostluk edinmeye ve sürdürmeye devam ediyorum varsın bunun adı buluşma olsun be...değer...umarım daha fazla katılımların olması dileği ile....yakında bir küçükyalı buluşmasının haberinide buradan çıtlatıyorum... haberiniz ola...
selçuk abim nerelerde......... oda artık daimi küçükyalılı olucak... gelir birazdan... toprağım benim ya...