0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yaa vedatım cürmünü görmesem inanacağım yazdığına1 tane köftenin hakkından gelemdin bee..
murat mangalı boşverde mangalın üstündekilere gel sen orda ne olacak ondan haber ver...
abi gelen malzemeyi alıp geliyor.. nasıl? tavuk sucuk et pirzola balık vs vs ...ama özel bir şey istersen ben balık yaparım senin için...mutlaka tatmalısın..ama amatör olmamalı buluşma..prof. olursa damak zevkide on numara olur...
Aslında kış gelmeden yapmak lazım murat herkes kendı malzemelerını getırcek kendın pısır kendın yeee:P:D
ya yapıcaz sabredin milleti işkillendirmeyinn ağa... sabır sabır.. yapıcaz uygun bir gün zaman ve katılımın yüksek olabileceği gün..en az 3 adet mangal yanmalı iki demlik artı bir semaver çay demlenmeli... ve mümkünse gündüz olmalı...
Valla bu kadar konu uzadıgına gore bırseyler olucak herhalde murat
iyi olmuş size mangalda şile palamudu varsa ben de gelirim, ayıptır söylemesi çok güzel hazır pişmiş balık yerim
sendede bendede çok belli oluyor hazır yiyici hali
Abi,çaktırma diyecem ama çok belli yaa
Arkadaşlar genel bir toplanma oluyormu TCT de bölgesel ayırım olmadan yoksa 1.Fatih buluşmasınımı bekliycez
murat şile palamutu tutda ızgaraya koyalım canlı canlı zaman ı ğeldi buluşma yapmanın ayın 26 da mesela tarihin adını ben koyayım mekanın yerini siz koyun ne dersiniz ayın 26 sında
eeee metinim menü hazır tarihte hazır..eee artık yapar yedirirsin.. la hemen ol diyince oluyor mu bu işler.... AYRICA arkadaşalr palamuttan mangal olmaz palamuttan mangal yapmamız için balığın yağlanmasını oda kasım ortalarında falan olur.. palamudun en güzel pilakisi..olur.. internet ortamından tariflerine ulaşabilirsiniz...mangalda balık br kaç balıktan olur.. LÜFER ÇİNEKOP İSTAVRİT.. ve NORVEÇ PALAMUDU (ithal uskumru) en kralıda bu olur he...yaparsakta bu en süperi....
muratın bu işin bilir kişisi olduğu aleni arkadaşlar ithal uskumru seçiminde en ucuz balık olduğunu düşünerek seçtiği şüphem olsada.... doğru kuzey atlantik balığı olduğundan yani soğuk su balığı, ton balığı kadar omega 3 değeri olan ve süper yağlı olan bir balık. ben evde pişirme kağadında fırınlayarak yapıyorum şahane, mangalını hiç anlatma...murat sana bir konuda üzülerek katılamıyorum. organizasyon düzenleme konusunda iktidarsız bir şahıs olarak ani kararlar ile günümü değerlendirmeyi çok seviyorum. hadi gidelimmi? gidelim tipi anlayacağın. hal böyleken ital uskumru her yerde var e o zaman şile işi yatar mı?