Gönderen Konu: 57. Küçükyalı Hakkı Eraslan buluşması.  (Okunma sayısı 8793 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: 57. Küçükyalı Hakkı Eraslan buluşması.
« Yanıtla #60 : Eylül 15, 2010, 15:48:05 »
yaa vedatım cürmünü görmesem inanacağım yazdığına
1 tane köftenin hakkından gelemdin bee.. :D :D
ahahahha süperdi ya... :alkis: :rofl:
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Eylül 15, 2010, 15:48:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Eylül 15, 2010, 15:51:55 »
murat mangalı boşverde mangalın üstündekilere gel sen orda ne olacak ondan haber ver... ;)
abi gelen malzemeyi alıp geliyor..:D  nasıl? tavuk sucuk et pirzola balık vs vs ...ama özel bir şey istersen ben balık yaparım senin için...mutlaka tatmalısın..ama amatör olmamalı buluşma..prof. olursa damak zevkide on numara olur...;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Eylül 15, 2010, 15:53:57 »
abi gelen malzemeyi alıp geliyor..:D  nasıl? tavuk sucuk et pirzola balık vs vs ...ama özel bir şey istersen ben balık yaparım senin için...mutlaka tatmalısın..ama amatör olmamalı buluşma..prof. olursa damak zevkide on numara olur...;)

Aslında kış gelmeden yapmak lazım murat herkes kendı malzemelerını getırcek kendın pısır kendın yeee:P:D
HONDA CİVİC EXECUTİVE PLUS 182HP

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Eylül 15, 2010, 15:55:16 »
abi gelen malzemeyi alıp geliyor..:D  nasıl? tavuk sucuk et pirzola balık vs vs ...ama özel bir şey istersen ben balık yaparım senin için...mutlaka tatmalısın..ama amatör olmamalı buluşma..prof. olursa damak zevkide on numara olur...;)

mesaj alındı...bi, biip, biiiip
balık için bi gün canlı canlı tutup yatıralım mangala hemi??? ;)
sen bilirsin ne zaman nerde tutulur. ben anlamam ama semaverde iyi çay demler muhabbet ederim :daghan:
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Eylül 15, 2010, 15:55:38 »
Aslında kış gelmeden yapmak lazım murat herkes kendı malzemelerını getırcek kendın pısır kendın yeee:P:D
ya yapıcaz sabredin milleti işkillendirmeyinn ağa...:D sabır sabır.. yapıcaz uygun bir gün zaman ve katılımın yüksek olabileceği gün..en az 3 adet mangal yanmalı iki demlik artı bir semaver çay demlenmeli... ve mümkünse gündüz olmalı... ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Eylül 15, 2010, 16:01:43 »
ya yapıcaz sabredin milleti işkillendirmeyinn ağa...:D sabır sabır.. yapıcaz uygun bir gün zaman ve katılımın yüksek olabileceği gün..en az 3 adet mangal yanmalı iki demlik artı bir semaver çay demlenmeli... ve mümkünse gündüz olmalı... ;)

Valla bu kadar konu  uzadıgına gore bırseyler olucak herhalde murat :D
HONDA CİVİC EXECUTİVE PLUS 182HP

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Eylül 15, 2010, 16:06:10 »
yaa vedatım cürmünü görmesem inanacağım yazdığına
1 tane köftenin hakkından gelemdin bee.. :D :D
Ya vakvakları ürkütmemek için öyle yaptım Selçuk Abi :D :D :D :D

Bir dakika arkadaş. Sen geç geldin. Hakkı Abi'nin dereden tutup ızgara yaptığı kırmızı benekli alabalıkları duymadın tabi :D.
Valla bu kadar konu  uzadıgına gore bırseyler olucak herhalde murat :D
Yani artık bişeyler olmalı :D
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Eylül 15, 2010, 16:47:18 »
ahanda oldu işte... :huh:
siz sohbet edip buluşmayı pas geçerseniz
ev sahibi atar adamı sohbet odasına :) :)
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Eylül 15, 2010, 18:26:38 »
:D iyi olmuş size :D mangalda şile palamudu varsa ben de gelirim, ayıptır söylemesi çok güzel hazır pişmiş balık yerim :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Eylül 15, 2010, 18:27:46 »
Arkadaşlar genel bir toplanma oluyormu TCT de bölgesel ayırım olmadan yoksa 1.Fatih buluşmasınımı bekliycez :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Eylül 15, 2010, 18:31:23 »
:D iyi olmuş size :D mangalda şile palamudu varsa ben de gelirim, ayıptır söylemesi çok güzel hazır pişmiş balık yerim :P

sendede bendede çok belli oluyor hazır yiyici hali :lol: :lol:
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Eylül 15, 2010, 18:32:29 »
sendede bendede çok belli oluyor hazır yiyici hali :lol: :lol:

:D :D Abi,çaktırma diyecem ama çok belli yaa :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Eylül 15, 2010, 18:33:29 »
:D :D Abi,çaktırma diyecem ama çok belli yaa :)

napak kardeşim malını yiyen adam böyle işte napak
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Eylül 15, 2010, 18:39:48 »
murat  şile palamutu tutda ızgaraya koyalım canlı canlı zaman ı ğeldi buluşma yapmanın  ayın 26 da mesela  tarihin adını ben koyayım  mekanın  yerini siz koyun ne dersiniz ayın 26 sında
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Eylül 15, 2010, 18:44:09 »
Arkadaşlar genel bir toplanma oluyormu TCT de bölgesel ayırım olmadan yoksa 1.Fatih buluşmasınımı bekliycez :)
http://www.toyotaclubtr.com/tct_bulusmalari/
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #75 : Eylül 16, 2010, 09:48:36 »
murat  şile palamutu tutda ızgaraya koyalım canlı canlı zaman ı ğeldi buluşma yapmanın  ayın 26 da mesela  tarihin adını ben koyayım  mekanın  yerini siz koyun ne dersiniz ayın 26 sında
eeee metinim menü hazır tarihte hazır..eee artık yapar yedirirsin.. :D :P la hemen ol diyince oluyor mu bu işler....:D AYRICA  arkadaşalr palamuttan mangal olmaz palamuttan mangal yapmamız için balığın yağlanmasını oda kasım ortalarında falan olur.. palamudun en güzel pilakisi..olur.. internet ortamından tariflerine ulaşabilirsiniz...mangalda balık br kaç balıktan olur.. LÜFER ÇİNEKOP İSTAVRİT.. ve NORVEÇ PALAMUDU (ithal uskumru) en kralıda bu olur he...yaparsakta bu en süperi..;)..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Eylül 16, 2010, 09:54:45 »
eeee metinim menü hazır tarihte hazır..eee artık yapar yedirirsin.. :D :P la hemen ol diyince oluyor mu bu işler....:D AYRICA  arkadaşalr palamuttan mangal olmaz palamuttan mangal yapmamız için balığın yağlanmasını oda kasım ortalarında falan olur.. palamudun en güzel pilakisi..olur.. internet ortamından tariflerine ulaşabilirsiniz...mangalda balık br kaç balıktan olur.. LÜFER ÇİNEKOP İSTAVRİT.. ve NORVEÇ PALAMUDU (ithal uskumru) en kralıda bu olur he...yaparsakta bu en süperi..;)..
muratın bu işin bilir kişisi olduğu aleni arkadaşlar |-\
ithal uskumru seçiminde en ucuz balık olduğunu düşünerek seçtiği şüphem olsada.... :lol: :lol: :lol:
doğru kuzey atlantik balığı olduğundan yani soğuk su balığı, ton balığı kadar omega 3 değeri olan ve süper yağlı olan bir balık. ben evde pişirme kağadında fırınlayarak yapıyorum şahane, mangalını hiç anlatma...
murat sana bir konuda üzülerek katılamıyorum. ::)
organizasyon düzenleme konusunda iktidarsız bir şahıs olarak ani kararlar ile günümü değerlendirmeyi çok seviyorum. hadi gidelimmi? gidelim tipi anlayacağın. ;) ;)
hal böyleken ital uskumru her yerde var e o zaman şile işi yatar mı?

Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Eylül 16, 2010, 09:59:41 »
Malzemeler

750 Gram büyük balık
6 Diş sarmısak
2 Defne yaprağı
Yarım demet maydanoz
4 Yemek kaşığı zeytinyağ
2 Orta boy soğan
2 Küçük havuç
2 Orta boy patates
2 Orta boy domates
1 Dal pırasa, 3 sap kereviz yaprağı
2 Limonun suyu
Tuz, karabiber.

Hazırlanışı

Balığı temizleyin ve ince dilimler halinde doğrayın. Yayvan bir kaba yerleştirin. Üzerlerine limon suyunu dökün. En az yarım saat dinlenmeye bırakın. Sarmısakları ayıklayın ve ezin. Soğanların kabuklarını soyun, herbirini ikiye bölün. Piyaz şeklinde doğrayın. Havuçları kazıyın, 3-4 santim uzunluğunda ve kibrit kalınlığında doğrayın. Patatesleri soyun, yarım santim kalınlığında yarım halkalar halinde içinde soğuk su olan bir kabın içine doğrayın. Domatesleri sıcak suya atın ve 15-20 saniye sonra çıkartın. Kabuklarını soyun, çekirdeklerini atın ve rendeleyin. Pırasanın dış kabuklarını soyun, püskülünü kesin, beyaz kısmını çok ince halkalar halinde kesin. Kereviz yaprağını yıkayın ve kurulayın. Maydanozu yıkayın ve saplarını kopartıp yapraklarını ince ince kıyın. Geniş bir tavaya yağı koyun, ısıtın, soğanları ilave edin. Yumuşayıp rengi dönene kadar yakmadan birkaç dakika kavurun. Havuç, pırasa ve patatesi ekleyin. Karıştırarak kavurmaya devam edin. 4-5 dakika sonra domates rendesi, kereviz yaprağı, defne yaprağı, tuzu ve biberi ekleyin. Arada bir kontrol edip gerektiğinde sıcak su ilave edin. Patatesler yumuşayıp koyu bir salça elde edinceye kadar ağır ateşte pişirin. Pişen salçanın üçte birini yayvan kapaklı bir kaba yayın. Üzerine balık dilimlerini yerleştirin. Balıkların üzerine kalan salçayı dökün. Ince limon dilimleri yerleştirin. 15-20 dakika hafif ateşte pişirin. Ilık olarak servis yapmadan önce kereviz ve defne yaprağını çıkartın. Arze ederseniz yemeğiniz piştikten sonra balık dilimlerini zedelemeden ayrı bir servis tabağına alıp salçasını mutfak robotundan geçirdikten sonra balıkların üzerine dökebilirsiniz. Domates rendesi yerine 2 yemek kaşığı domates salçasını ılık suda eritip koyabilirsiniz.Afiyet Olsun… istanbul- şile-ağva..:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Eylül 16, 2010, 10:00:38 »
ithal uskumru seçiminde en ucuz balık olduğunu düşünerek seçtiği şüphem olsada.... :lol: :lol: :lol:
doğru kuzey atlantik balığı olduğundan yani soğuk su balığı, ton balığı kadar omega 3 değeri olan ve süper yağlı olan bir balık. ben evde pişirme kağadında fırınlayarak yapıyorum şahane, mangalını hiç anlatma...
organizasyon düzenleme konusunda iktidarsız bir şahıs olarak ani kararlar ile günümü değerlendirmeyi çok seviyorum. hadi gidelimmi? gidelim tipi anlayacağın. ;) ;)

abi benimde en sevdiğim işi bu iş katılıyorum aynı kafadayız..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Eylül 16, 2010, 13:47:12 »

selcuk abi her kelimene katılıyorum bu işin ustası murat ucuz balık a kaçma murat söyle büyük bir balık yakala da ızgaraya koyalım
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır