0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selcuk abi her kelimene katılıyorum bu işin ustası murat ucuz balık a kaçma murat söyle büyük bir balık yakala da ızgaraya koyalım
yahu adam alenen ben balık yakalamayı beceremem demiyordayok yağlı, yağsız, yok tarif konularına saptırıyor konuyu bunu sessizce içimden geçiriyorum"sanki kendim çok beceriyorum balık yakalamayıda....dinime küfreden müslüman olsa misali"
abicim canım abicim benim en kısa sürede yapılan buluşmaya bilgisayarınla gel usb bellekte balık nasıl tutulur göstereyimde...reis olduğumu kanıtlayayım ...hodri meydan balık tutma yarışmasına bilgi yarışmasınada varım siz yeterki müsterih olun....:P ben varım ya siz...heyyy vacılar..
tamam muratım tamam kıvama geldin artık buluşma işini şimdi daha rahat netleştirebiliriz. sen bu gazla suya bomba atar, balıkları su üstünden toplarsın artık. topraaaam insan sevidiğiyle uğraşırmış
ya ne yapıyonuz abi durun buluşma falan yok karıştırmayın ortalığı buluşma düzenlemeye kalkıştığımızda konu başlığı açılır..yavaşşşş yerler yaş... yapıcaz yapıcaz bekleyin..
efsanenin lastikleride cayır cayır yanıyor heee güzel arabaymış ağzım sulandı... allah sahibine kaza bela vermesin
işte efsanenin sahibi hakkı abimiz sen onu bide yakındna gör..hani abi dünya güzel bir kız görür ve heyecanlanır dilin tutulur bir an.. işte öyle bir şey.. tek kelime ile maşallahhhhh yanında iken aynen öyle oluyorsun..o bir efsane.........
şuraya bak anayasa gibi sıralamış madde madde..hehehe aramızda dünya güzeli hakkı abi burada... efsane değil ... ne haftasonu tatlı mı var... hesap makinası bozulsun önemli değil.. hesaba gerek yok...alman usulü girer devreye...