0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yağız bey bencede sadece sizde ve ya çok istisna kişilerde çıkabilecek bir şey bu..fabrikasyon bir hata ise toyotanın bilgilendirilmesi halinde çok kişinin başını ağrıtacağınızdan eminim
istisna derken şımarsam mı acaba ben özelim en özel müşteriyim diye
Ercümeeeeeeeeent yaramı deşmeeeeeeeeeee
şımar desemde şımarmazsınki abicim senforumda takip ediyorum, çizginden hiç sapmıyorsun
ya bişey dicem ama o deliklerden benim kafalıklardada var hepsine dikkat etmedim..sigara ucu kadar ama bende kağıt falan yok bildiğin delik... serçe parmak giriyor..ne olduğunu bende çözemedim..sadece yırtılmış yada aşınmış diye salladım gitti..ben birazdan iyi bir kontrol yapayım.. bidaha dikkatlice..
muraaat, topraaaminsan sahip olduğu deliği bilmezmi kardeşim? hemen bak gel bakalım...
ben de baktım. ben de yok öyle bi kağıt parçası ya da delik arkadaşlar... gidip deldirtsem mi acaba? ne işe yarıyormuş öğrenebildiniz mi?
tebrik ederim Selçuk zbi güzel gözlemlemişsin abi şaka bi yanada teşekkürler bu güzel sözler için cidden utandım ne mutlu bana bu güzel cümlelere layık olabildiğim için.tabi sadece ben değil burdaki herkes süper insanlar.aile ortamı gibi hissedilmese bu site bukadar aktif olabilirmiydi.kesinlikle hayır.herkese teşekkür ederim yüreklerinize kalbinize sağlık
Rica ederim yağız kardeşim.samimi olduğumdan emin olabilirsinsitedeki diyalog konusuda ise,inanki iş yoğunluğuma rağmen bir elim hep burda kopamıyorum.hatta yakında siteye bir teşekkür yazacağım. önceden işim arasında boşluk olunca sigara içerdim şimdi burada yazıyorum. sağlığma yaradı valaa.