0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok yağızım olurmu öle şey no problem alıncak bişe yok keyfine bak sen
Yağız ne pimpirik adamsın ya oraya kadar araştırdın mı milletin feribotta canı sıkılır gider birşeyler içer,bu adamda gidip koltukların altına üstüne bakıyor Yarabbim sen büyüksün ben baktım bende öle bi problem yok seninki defolu auris ondan Yağız
arkadaşlat bugün toyota gedizlere gittim bu delikleri sormaya öncelikle onlarda tam bi fikir de bulunamadılar.daha sonra satiş temsilcisi Cihan abiyle oturup muhabbete koyulduk.burdan yaptığım araştırmalar sonucunda avrupa spec araçlardaki ısıtma için ön hazırlık olabilir dedi.bizim aurislerin yurtdışı versiyonlarında sesli komutta varmış bunuda öğrendim.herşey sesle kumanda ediliyor yani klima diyosun açılıyor 18 derece diyosun 18 e sabitleniyor radyo diyosun radyo devreye giriyor.ve ön hazırlığı sanırım bizim araçlardada varmış fakat asıl önemli olan işlevselliği koymamışlar.ve tüm TOYOTACLUBTURKEY'cilere selamı var
Arkadaşlat ne yaaaa .Yağız çözdün gene olayı. Helalinden bir alkış
arkadaşlat olayına takılma okadar imla hatası olmuş alkış içinde merciiiiErcüment bence fazla zaman geçirmeden del gitsin sonrada modifeye dergilerine çıkartırsın aracı
ayarını bilirsin Ercüment'im sen
Getirme gaza yahu ayarı yok onun Hızını alamaz milletin Toyotalar'ına dalar bu aaa bunun modeli farklı belki bu deliktir. Ay bunun deliği yok bi deleyim geleyim, dur dur içine de bakayım.
eyvallah abi bilmeyizi yoksa pamuk ipliğinde otururuz ciddi ciddi nerdesin epeydir gözükmüyorsun Nerdee benim matkabım bizim arkada bizimki dışında 3 tane daha corolla var 1 efsane 2 tane E12 onlarıda delmeliyiz
Ercüment yaa hiç sorma geçen hafta iptale bağlamıştım sabah 5-6 lara kadar her gece bide cuma gecesi açılışımız vardı onun yoğunluğu derken mahvoldummatkaplamı delecen matkabı almışkan kaportayı filanda del bari
benim bile yeri geldiğinde ayarım varsa Ercüment'in haydi haydi vardır dimi Ercüment senin kafalıklarda varmı delik bakalım yoksa del gel hmn hediye olarakta içindeki kağıdı benden
Yağız hiç üşenmedım 6. kattan ınıp arabamın kafalığna baktım şimdi bende öyle bir kağıt yok fotosunuda çektim koyuyorum şimdi
Eööhhh yok artık yaa Üşenmeyip bizim siteye de gelsene atıyorum anahtarı aşağıya Harbi şaka gibisin Taylan ya
abi matkapsız olmaz öyle maket bıçağı falan uğraşamam aslında hiçte fena fikire değil kaputuda hallederim ben ama şimdiden helalleşelim seviyorum sizleri zalim dünyaa Yok abi ya bizimki eski model yaa belki vardır kağıt ama öyle saman kağıdı istemem olucaksa a4 kar beyaz olucak dikkat aman