Gönderen Konu: kafalıklardaki kağıtlar  (Okunma sayısı 5707 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '11
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
Ynt: kafalıklardaki kağıtlar
« Yanıtla #40 : Eylül 14, 2010, 16:56:23 »
yok yağızım olurmu öle şey no problem alıncak bişe yok keyfine bak sen
teşekkürler ;)
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Eylül 14, 2010, 16:56:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Eylül 14, 2010, 17:20:23 »
Yağız ne pimpirik adamsın ya oraya kadar araştırdın mı milletin feribotta canı sıkılır gider birşeyler içer,bu adamda gidip koltukların altına üstüne bakıyor :D Yarabbim sen büyüksün ben baktım bende öle bi problem yok seninki defolu auris ondan Yağız :D
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
« Yanıtla #42 : Eylül 14, 2010, 19:12:45 »
Yağız ne pimpirik adamsın ya oraya kadar araştırdın mı milletin feribotta canı sıkılır gider birşeyler içer,bu adamda gidip koltukların altına üstüne bakıyor :D Yarabbim sen büyüksün ben baktım bende öle bi problem yok seninki defolu auris ondan Yağız :D
evet pimpiriğim varmı itirazın :D
feribotta bluetoothuma telefonu bağlayıp film izlerken rahat bi bakış açısı bulayım diye kafalığı kaldırırken dikkatimi çekti.tabi onu görünce film hikayeside yalan oldu takıldım onlara ;)
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
« Yanıtla #43 : Eylül 17, 2010, 18:51:39 »
arkadaşlat bugün toyota gedizlere gittim bu delikleri sormaya öncelikle onlarda tam bi fikir de bulunamadılar.daha sonra satiş temsilcisi Cihan abiyle oturup muhabbete koyulduk.burdan yaptığım araştırmalar sonucunda avrupa spec araçlardaki ısıtma için ön hazırlık olabilir dedi.bizim aurislerin yurtdışı versiyonlarında sesli komutta varmış bunuda öğrendim.herşey sesle kumanda ediliyor yani klima diyosun açılıyor 18 derece diyosun 18 e sabitleniyor radyo diyosun radyo devreye giriyor.ve ön hazırlığı sanırım bizim araçlardada varmış fakat asıl önemli olan işlevselliği koymamışlar.ve tüm TOYOTACLUBTURKEY'cilere selamı var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Eylül 17, 2010, 21:27:57 »
arkadaşlat bugün toyota gedizlere gittim bu delikleri sormaya öncelikle onlarda tam bi fikir de bulunamadılar.daha sonra satiş temsilcisi Cihan abiyle oturup muhabbete koyulduk.burdan yaptığım araştırmalar sonucunda avrupa spec araçlardaki ısıtma için ön hazırlık olabilir dedi.bizim aurislerin yurtdışı versiyonlarında sesli komutta varmış bunuda öğrendim.herşey sesle kumanda ediliyor yani klima diyosun açılıyor 18 derece diyosun 18 e sabitleniyor radyo diyosun radyo devreye giriyor.ve ön hazırlığı sanırım bizim araçlardada varmış fakat asıl önemli olan işlevselliği koymamışlar.ve tüm TOYOTACLUBTURKEY'cilere selamı var

Vealeykümselam :D :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Eylül 18, 2010, 19:17:16 »
Arkadaşlat ne yaaaa :D.

Yağız çözdün gene olayı. Helalinden bir alkış :)
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Eylül 19, 2010, 00:12:29 »

Ben ön hazırlık için delicektim zaten :D artı hpde var ohh süper :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Eylül 19, 2010, 19:28:47 »

arkadaşlat olayına takılma okadar imla hatası olmuş ;) alkış içinde merciiii

Ercüment bence fazla zaman geçirmeden del gitsin sonrada modifeye dergilerine çıkartırsın aracı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Eylül 19, 2010, 22:43:29 »
arkadaşlat olayına takılma okadar imla hatası olmuş ;) alkış içinde merciiii

Ercüment bence fazla zaman geçirmeden del gitsin sonrada modifeye dergilerine çıkartırsın aracı :D

ben çok gidersem koltuklar delik deşik olur :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Eylül 22, 2010, 20:35:15 »
:D ayarını bilirsin Ercüment'im sen ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Eylül 22, 2010, 20:40:49 »

Getirme gaza yahu ayarı yok onun :D Hızını alamaz milletin Toyotalar'ına dalar bu :D :rofl: aaa bunun modeli farklı belki bu deliktir. Ay bunun deliği yok bi deleyim geleyim, dur dur içine de bakayım.
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Eylül 22, 2010, 20:42:36 »

eyvallah abi bilmeyizi yoksa pamuk ipliğinde otururuz ciddi ciddi :D nerdesin epeydir gözükmüyorsun :D

Getirme gaza yahu ayarı yok onun :D Hızını alamaz milletin Toyotalar'ına dalar bu :D :rofl: aaa bunun modeli farklı belki bu deliktir. Ay bunun deliği yok bi deleyim geleyim, dur dur içine de bakayım.

Nerdee benim matkabım  :zombi: :zombi: :zombi:  bizim arkada bizimki dışında 3 tane daha corolla var 1 efsane 2 tane E12 onlarıda delmeliyiz :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Eylül 22, 2010, 20:45:15 »

benim bile yeri geldiğinde ayarım varsa Ercüment'in haydi haydi vardır dimi Ercüment ;)
senin kafalıklarda varmı delik bakalım yoksa del gel hmn hediye olarakta içindeki kağıdı benden :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Eylül 22, 2010, 20:47:22 »
eyvallah abi bilmeyizi yoksa pamuk ipliğinde otururuz ciddi ciddi :D nerdesin epeydir gözükmüyorsun :D

Nerdee benim matkabım  :zombi: :zombi: :zombi:  bizim arkada bizimki dışında 3 tane daha corolla var 1 efsane 2 tane E12 onlarıda delmeliyiz :D

Ercüment yaa hiç sorma geçen hafta iptale bağlamıştım sabah 5-6 lara kadar her gece bide cuma gecesi açılışımız vardı onun yoğunluğu derken mahvoldum

matkaplamı delecen matkabı almışkan kaportayı filanda del bari :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #54 : Eylül 22, 2010, 21:17:38 »
Yağız hiç üşenmedım 6. kattan ınıp arabamın kafalığna baktım şimdi bende öyle bir kağıt yok :D fotosunuda çektim koyuyorum şimdi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Eylül 22, 2010, 21:19:06 »
Ercüment yaa hiç sorma geçen hafta iptale bağlamıştım sabah 5-6 lara kadar her gece bide cuma gecesi açılışımız vardı onun yoğunluğu derken mahvoldum

matkaplamı delecen matkabı almışkan kaportayı filanda del bari :D

abi matkapsız olmaz :D öyle maket bıçağı falan uğraşamam :D aslında hiçte fena fikire değil kaputuda hallederim ben ama şimdiden helalleşelim seviyorum sizleri zalim dünyaa :D

benim bile yeri geldiğinde ayarım varsa Ercüment'in haydi haydi vardır dimi Ercüment ;)
senin kafalıklarda varmı delik bakalım yoksa del gel hmn hediye olarakta içindeki kağıdı benden :D

Yok abi ya bizimki eski model yaa belki vardır :D kağıt ama öyle saman kağıdı istemem :D olucaksa a4 kar beyaz olucak dikkat aman :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Eylül 22, 2010, 21:19:24 »
Yağız hiç üşenmedım 6. kattan ınıp arabamın kafalığna baktım şimdi bende öyle bir kağıt yok :D fotosunuda çektim koyuyorum şimdi :D

Eööhhh yok artık yaa :D Üşenmeyip bizim siteye de gelsene atıyorum anahtarı aşağıya :D :rofl:  Harbi şaka gibisin Taylan ya :D
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #57 : Eylül 22, 2010, 21:39:28 »

İşte bak yokk  forever corolla 8-)  Bence o sesli komut ıcın falan değilde koltuk ısıtma içindir o delilkler ;)

Eööhhh yok artık yaa :D Üşenmeyip bizim siteye de gelsene atıyorum anahtarı aşağıya :D :rofl:  Harbi şaka gibisin Taylan ya :D

Tamam Nagi sen balkonda bekle 4-5 saate geliyorum  -_- -_- İhlas sitesiydi dimi :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Eylül 23, 2010, 13:44:32 »
abi matkapsız olmaz :D öyle maket bıçağı falan uğraşamam :D aslında hiçte fena fikire değil kaputuda hallederim ben ama şimdiden helalleşelim seviyorum sizleri zalim dünyaa :D

Yok abi ya bizimki eski model yaa belki vardır :D kağıt ama öyle saman kağıdı istemem :D olucaksa a4 kar beyaz olucak dikkat aman :D
helal olsun diyerek söze başlıyorum sen del ben ben kuşe kağıt getirecem diyerek sözü noktalıyorum . :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Eylül 23, 2010, 13:46:00 »
taylan üzüldüm senin adına delik yokmuş.sağlık olsun inşallah öbür arabanda olur herşey zamanla :D :D :D