0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bıraktım de lütfen abi
ercümentimbıraksam böyle konu içinde "bıraktım" demem yahu bağara bağara konu açarım yetmez buluşma düzenlerim
azalttım de barii yanlız 0.5 hp veriyorsa ben hemen kafalıkları çıkartayım 1.5 olsun
yanlış hesap Ercüment'im 0.5 4 kafalık var buda 2 hp eder demirleride syarsan 3-4 hp artı güç
ben söktüm gitti arkadaki malzemeleri çıkartırı stepneyide çıkartırım gerekirse kapı plastiklerini sölkerim sadece demir gözükür ben 4 kafalık sadece 0.5 zannettim
olmadı koltukları sökün taburede oturun 50 hp yararı olur dikiz aynasını filan bende bakıcam merak ettim 2002 kasa
Beyaz alsan belki olmıcaktı bunlar
tebrik ederim Selçuk zbi güzel gözlemlemişsin abi şaka bi yanada teşekkürler bu güzel sözler için cidden utandım ne mutlu bana bu güzel cümlelere layık olabildiğim için.tabi sadece ben değil burdaki herkes süper insanlar.aile ortamı gibi hissedilmese bu site bukadar aktif olabilirmiydi.kesinlikle hayır.herkese teşekkür ederim yüreklerinize kalbinize sağlık
Ercüment, uğraşma adamla .Güzel gözlemlemişsin diyor ya . Yok abi o senin kendi güzelliğin der adam .
deldirt tabi mehmet 0.5 hp güç kazandırıyor.kumaş daha az olduğu için ağırlığıda azaltıyor modlamış gibi oluyor bi nevi
sana şöle söliyim toyota bu japonlar nerden neler yapıyorlar benim sol sis farımın kapağı delikli sağdaki kapalı araştırdım neden böle diye meğersem turbo soğutucusuymuş =) yani nerden n çıkacağı belli olmuyor o yüzden problem değildir emin ol hemde seninki makyajlı kasa
ilahi yağız koptum dediğine... cidden bulabildiniz mi ne anlama geldiğini? merak ettim.
ben hala dediğimin arkasındayım çünkü darbe anında hava orda puf diye çıkıyor boyunda veya kafa herhangi bir yara zedelenme olmuyor