0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı bayramlar kazasız belasız yolculuklar hız sınırı arttı diye basmayın gaza 90 iyidir
..bende şu an kuzenlerle onların isteği üzerine bir Ayvalık tatili daha yapma planları içindeyiz.onların işi gereği yola ancak arefe günü öğleden sonra çıkabilecekmişiz.dönüşün aynı hafta pazar olmasıda düşündürüyor beni.bu yüzden kararımı bekliyorlar.ah şu kararszlığım yokmu.Yağız ayvalıkta son durumdan haberin var mı?havalar nasıl acaba,yoğunluk devam etmektemi?bu konuyu açtığın iyi odu.beni linç etmek üzereler.bir yanım bas marşa derken,diğer yanım otur oturduğun yerde diyor .gerçi yola kuzenin arabayla çıkmayı düşünüyoruz ama 2-3 gün için değermi bilemiyorum...
arkadaslar herkese cok cok tesekkur ederim.iyi dileklerinizden oturu.@Vedat gelince kaldigimiz yerden devam ederiz sen bu arada baskalarini gammazla @Suray ayvalik'ta hava aksamlari serinmis sabahlari millet denizdeymis ve pek kalabalik degilmisfazla surat yapmam cunku ailemde yanimda gelince resimler burda insallah
nekadar gururlandim anlatamam Vedat
nagihan hanimmmmm benim teyzemler burda ananemlerde suan burda cafemiz var burda yine binevi is yani yaslaninca gelmesinler en azindan her el opene para verirsek batariz ;p
bazıları yaslı zıyareti yapsın
Valla babanesını alıpta edremıte tatıle goturen bır genç ayıpmı yapmış oluyor zaten burası yaşlılar yeri kaplıca felan oldugundan bı hande abla eksık seneyede onu getiririm buraya