0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ne olmuş bende Sapanca'ya gittim babannem için alla alla bi sen mi hayırlı torunsun hıh!!! Çirkefliğin de bu kadarı yalnız Hadi dua et ben çirkefim sadece lafta benim olayım, Hande abla bu yorumunu görünce bırak terliği, apartman topukla dalacak sana diyeyim ben
anamm burda nolmuşşş , tailoo helvayı kar yola çıkıyom
Ah bea hiç öyle akrabam olmadı ki, bir Türkbükü olsun bi Fethiye olsun bi Ayvalık olsun hadi onlarda olmadı bi Kanarya Adaları falan olsun Süpermiş cidden, face de gördüm mobil fotoları "nefessiz kalırım efessiz kalmam" modları Bu arada "hanım" ne yahu...Ayıp valla ayıp cık cık cık
Valla babanesını alıpta edremıte tatıle goturen bır genç ayıpmı yapmış oluyor zaten burası yaşlılar yeri kaplıca felan oldugundan bı hande abla eksık seneyede onu getiririm buraya
Ben daha hayırlı torunum banane Bu arada yok yahu kaplıca lafını duyunca kıyamaz bana. şimdi kışta geliyor romatizmalarına iyi gelir bır kaç gün foruma girmesem iyi olucak galıba
yok beaa en fazla kafamı yarar onada feda olsun
sağolasın Ercüment'im aracın ön taraf rasmen toplu mezar gibiydi nekadar sinek varsa tampona ve cama yapışmış resmen resimler Şeytan sofrasıcennet tepesicunda adasısarımsaklıve o enteresan çapraz gibi olan yolda Çanakkale dolaylarından çekildi
evet orası öyle
evet yaaa bende nasıl temizliyeceğimi düşünüyorum c.tesi gece geldim pazar zaten full yağışlı bugün iş güç yoğunluğu tavsiyen varmı Ercüment'im???