0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende aracımı genelde bulaşık deterjanı ile yıkıyorum ve asla fırça ile yıkamam devamlı sünger ile yıkarım Ercüment.şimdi bide iyisinden bi cilalı oto şampuanı alacam sanırım daha güzel olacak
Yağız kusuruma bakma yaa valla hala utanıyorum.Uyanamadım o sabah. zaten telde numaranı gördüm utancımdan arayamadım senı tekrar dan.Bu arada kaldıgım otelın adı o zaman aklıma gelmemişti şimdi aklımda ENTUR adı kısmetse kasımın 15 ide ordayım eger kasımda yolun düşerse mısafırımsın Bu arada canakkale lapseki yolu karacabey yokusu bu resımdeki yer . bu yokuştan bosa atınca rahat 20 km bosta gidebiliyorsunuz
onu bende düşünmüyor değilim ama seneye abi kış geliyor burda yağmur kar yağdığı zaman ön taraf ana cadde orda kalıyor araba sol taraf kahverengi oluyor beyaz renk diye bişey olmuyor
valla bende bide toyota minibüs var kış geldimi evle iş arası 2 km genelde onunla gider gelirim zaten yıkarım şirketin garajına çekerim biyere gideceğim zaman çıkarırım cillop gibi
bizim arka garaj var fakat yokuşu var bizdede kar lastiği yok zora sokmuyoruz ama ilkbaharda ben zora giriyorum
her halukarda zorluk diyosun yani
Taşkın sendemi yaaa yapma bari sen millette beni gammazcı sanacak haaa :'(
Taylan umarım buralarda bazı denemeler!! yapmıyosundur Yağız seni hemen gammazlar vallahi
Bidakaaaaaaaa. Bir numara benim. Sonra kim geliyorsa gelsin
yıkamak zor değil zaten yaa ben aracı yıkarken huzur buluyorum 7 saat araç yıkadığımı hatırlarım .tabi bizde 3 araç olunca artık bi süre sonra işkenceyede döndüğü olmuyo değil
Uşşş nenem korktum Hakkı abi yanında diye güç alıyorsun değil mi
Tamam tamam Yağız arkadaşımız gammazcı değildir Çıkmış 9 a...