0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2016 sifiri 53 binlira LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz fazla yazmışsınız gibi. 46 civarı yazarsanız çabuk gider, malum 1.33 ler önyargılardan dolayı biraz nazlı bu konuda.
Ben bu sıralar güncel 2015 yeni kasa 1.33 Aurisleri takip ediyorum. Malum 2016 modellerinin sıfırı Corolla gibi 53.900.Takip ettiğim kadarıyla Auris 1.33 lerin (Max 20.000 km ) satış fiyatı 47 den fazla değil. Nerden bu kanıya vardığıma gelince 2 tane 47.500 ilan fiyatlı olan vardı satıldı. En son 49 olan bir başka auris şuan 48 e indi. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama Mehmet Bey Aurisle Corollanın piyasada tutulma oranları farklı yine de.
daha çok 25 lik 30 luk arabalar dönüyormuş. Yaz gelsin memlekette bir daha şansımı deneyeceğim. Makyajlı da ve ya otomatiğinde hevesim var.
2011 corolla otomatik elegqnse brcli tek parca boyali ve orjinal zenon ve vsa li.49 bin tlye almistim simdi 53 54 arasi zannedersem fiyatlar
Aşağı yukarı benzer araç fiyatı 100.000 km altı için malum sitelerde aşağı yukarı 51.000 tl ilan fiyatlısını bulmak mümkün. Alıcı fiyatı ise 49 ila 50 olacağını düşünüyorum. Doların amansız yükselişi söz konusu bakalım fiyatlar nasıl etkilenecek. Saygılar. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet o aralarda var fakat toyotaları takip ettiğimde o fiyat aralarındaki arabalar ya 4 5 parça boyalı yada zenon vsa modeli olmayan arabalar.Bu özellikler arabaya en az 3 4 bin tl artış sağlıyor
Canlansın konu bakalım.2004 2.0 accord sport 250bin kmde. 2 sağ kapı boyalı, ön kaput muhtemelen üstüne bir cisim düşmesinden dolayı değilmiş.Tramer kaydı 2bin küsür lira. 220binde motor revize edilmiş, brc lpgli, sıkıntısız sorunsuz bir araç, iç döşemeler yıpranmamış. Not: Galerici fiyatı vermeyin çok üzülürüm [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Selman hocam Aracinizi iyi günlerde kullanin.Bende accordun 2011 2012 kasasina hayranim.Ancak ülkede ki vergi sistemi benzin fiyatlarindan dolayı kredi yede bulasmadan 2011 dizel corolla aldim.Millet olarak bazi araclara gereksiz paralar veriyoruz.2005 avensise 35 36 isterler.Sizin arac nekadar eder bilmiyorum ama avensise 35 36 istenen yerde o aracin ondan kat kat fazla etmesi lazim.Güzel araba uzun yillar kullanin.o fiyatlara onun kalitesinden bir araba almaniz zorLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selman hocam senin araba 2.0 motor çok yakar vergisi çoktur. Avrupa araç parçası pahalıdır düşüncesi ile cevap vermek istiyorum. Gel arabanın üstüne sembolik birşey ver yada yemek ısmarla seni kurtarayım. [emoji16] GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2013 wolksvagen golf 1.2 tsi comfortline 44.000 km.orijinal hatasız.malum sitede ilana 56.000 tl olarak yazdık ama ,ederi nedir?
Merhaba,2012 auris, düz vitesli, 41 bin km, 40 bin bakımı yapıldı, önceki bakımları da yapıldı, 2017 ekime kadar muayenesi yapılmış durumda, arka park sensörü, otomatik katlanır aynalar, 1.33 comfort, benzinli, içi pırıl pırıl olup halen orijinal döşeme kokusu alınabiliyor, hiç sigara içilmedi, 2017 sonuna kadar garantisi devam ediyor, elektrikli ön ve arka camlar. Değişen parça: sağ ön çamurluk ve sol far, boyalı parça: ön tampon. Acaba arabamın güncel fiyatı nedir?SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi