0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evren abi öncelikle şahsi fikrimi belirttiğimi söyleyeyim. 1.33 2015 yeni kasa Auris orjinal 15 binde 2.ellerinin 46 - 47 bine kadar ilan fiyatlarının düştüğünü gördüm. Bu tarz ilanları baz alırsak tahmini 35 - 37 bin tl bandında bir fiyata sahip olacağını düşünüyorum.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2011 1.6 corolla comfort extra km . 38.000 boya değişen yok. standart donanıma ilaveler.çelik jant +bağaj spooler + kapı çıtaları + BRC + deri koltuk kılıfı (yaklaşık 500 TL ye yaptırdım) sizce ne kadar eder arkadaşlar ben 50.000 eder diye düşünüyorum. ilave edecek param olsa 52 falan yazıp satışa çıkarasım var.
Tüp taktırmak ve diğer ilavelere ne kadar masraflı olursa olsun araç satırlırken bu masrafın tamamını arabanın ederine ekleyemiyoruz. Benim düşünceme göre 47 eder gibi ama tabi 52 veren bile çıkabilir [emoji23] GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mehmet mahvettin beni yaaa. ilavelerin fiyat olarak tamamı yansımaz lakin illaki farkı olacaktır. bence de 52 etmez, de biniciye 50 ye gider diye düşünüyorum.
Aracımı satmayı planlıyorum malum siteye ilan koymadan önce ederini öğrenmek isterim;İlk Sahibinden2005 Corolla Terra HB Manuel Beyaz Renk 109.000 deBRC lpg var,Değişen yok, Sol arka çamurluk ve sol arka kapıda boya var ve Toyota servise yaptırıldı. Toyota servis olmasına rağmen toplamda 1300 TL gibi cüzi bir hasar kaydı oluştu. Muayene 2017 Ağustos'a kadar,Temmuz MTV ödendi,Baskı balata orjinal olarak 1000 km önce değişti,Ek olarak 1500 TL'ye alınmış ve garantisi devam eden navşgasyon/multimedya cihazı var. Stepne duruyor alıcısına teslim edilecek.İlk sahibi olmamdan dolayı araca kefilim ve istenilen yerde teste sokulmasında vs sıkıntım yok. Pazarlıkda düşünüldüğünde sizce ne kadara ilana koymalı ve satmalıyım?
Takipteyim GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlısı olsun Aslında acelem yok ama ederini bulursam satacağım.Sent from my iPhone using Tapatalk
Burdan ilani ve fiyati paylasirsaniz etrafimiz da ki eş dosta tavsiye ederiz hic yoktan hayir duasi aliriz.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ogretmenden-temiz-316295890/detay
2005 1.6 terra toyota corolla 140000 km sag kapilar boyali tramer kaydi yok piyasa arastirmasi yaptim 36 37 bin falan gibi sizce nedir birde 2011 megane 3 dusunuyoruz ailecek sizce nasil olur corolla yerine megane herkese soruyorum yani megane sorusunu
arkadaşta 2005 sol otomatik var. LPG yok. kazası yok ufak tefek boyalar var. km 120.000 civarında sanırım. 35.000 civarında istiyor. bence terra için 36-37 çok.
anladım millet tutturduğuna satıyor o zaman 32 den 37 ye kadar satabilirim diye düşünüyorum