0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2005 corolla hb 1.6 terra daha 105.000'de, araçta değişen yok 2 parça da lokal boya var, aracın ilk sahibiyim brc lpg kiti ve 1500 tl lik multimedya navigasyon sistemi var, bakımı yeni yapıldı ve baskı balata yeni değişti, fiyat ortalama ne kadar olur acaba?
Tahminim 27 28
32-33 olur sanırım
valla normali o arabanin 27 28 di.ama nasilsa bu corolla larda son yillarda inannilmaz bir fiyat artışı var bende çözemedim.ben 2012 de 80 binde orjinal 2004 sol u brc lpg li 22.5 sattim.2005 de 24 bin liraya almistim.Bu arabadan tek zarar eden benim herhalde iridyum
2012 corolla dizel comfort extra 65 binde, boya kaza birşey yok temiz araba. bugün satmak istesen ne kadar eder. Bilgilendirirseniz memnun olurum.
Sevgili forum üyeleri,Bugün itibarı ile 2011 Coralla comfort extra benzin/lpg li aracımı satılığa çıkarttım.en ufak bir boya veya değişeni dahi olmayan tamamen orijinal bir araçtır..Fiat olarak buradan edindiğim intiba sonucu ilk etapta 48.000 tl yazmıştım,ancak gelen telefonlara dahi yetişemedim.Ben de fiatı 49.500.tl ye çektim.Samimi düşüncemi sorarsanız internet sitelerindeki fiatlar çok uçuk kaçık,bu nedenle konu hakkında kafam çok karıştı.Görüşlerinize ihtiyacım var.Alana da satana da şimdiden hayırlı olsun.
abi sattın mı aracı. bende de 2011 comfort extra var . benimki de hatasız ve 36.000 km de. standart özelliklerine ilave olarak (BRC, çelik jant+ spooler ve kapı çıtaları var) bende 50.000 yapar diye düşünüyorum.
Jetta 2011 eski kasa (mk5 sanırım)1.6 primeline7 ileri tiptronik43000 kmYeni tüp takıldı LandirenzoKazasız değişensizEkstra olarak sis farı ve çelik jant takılıNe kadar eder sizce?
Eksper yok, tahmini olan da yok heralde ortalarda 😊
İnternette istenen yüksek fiyatlara sitem ediyoruz ama bir bakıma piyasayı da o fiyatlar belirliyor. Birçok galerinin de internette ilan verdiğini hatırlatırım. Benim 30 bin lira eder dediğim arabama biri gelip 32 veririm diyorsa, bu arabanın ederi 32 bin lira olmuyor mu aslında?