0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun.Emniyet şeridinde neden durmak zorunda kaldınız?
Arkadaşlar işim gereği günlük kullandığım corolla hb dizel aracımı satmam gerekiyor. İşim icabı.Araç2006 model siyah renk 160000 kmde.Kaza olayı daha önce burda resimlerini paylaşmıştım ufak bi kazadan ötürü sağ iki kapı boyandı. Yeni olan bir kaaza daha var bundada sağ arka çamurluğa motorlu kurye çarptı ezik oluştu. Onu henüz yaptırmadım 500 tl masrafı var vakit olmadığı için kaportaya veremedim. Sağ iki kapı boyandığı zaman dışına cila farları parlatma siyah film cam ön tamponları temizlik için boyattım aracın içini kuaförde temizlettirdim park sensörü taktırdım. Toplamda 1500 tl harcadım. Baskı balata değişti 20-25 bin km önce. İlk sahibiyim aracın. Yedek anahtarı duruyor.Bu araç kaç paraya satılır? İnternetten bakıyorum insanlar değişenli km li araçlara uçuk rakamlar yazmış piyasa uçmuş resmen. İlan vermeyi planlıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
model_2009 Corolla elegantvites_ otomatiktakıt_ dizelkm_ 146000renk_ gümüş griorjinal kauçuk paspas ve bagaj havuzu mevcut.2 parça boyalı.( farklı zamanlarda, sol ön ve arka kapı)Değişen yok. Servis bakımlı.
2007 e120 kasa sol modeli 37000 de orjinal buz mavisi... Hafif cizikler var. Fiyat ne olabilir acaba?
@Mahmut Bere (34883) Çok tutulan bir model 40 Bin TL isteyen bile var, 33-36 arası alıcı bulabilir. Araçtan memnunsanız ve sıfır düşünmüyorsanız elden çıkarmayın derim.
97 xei klimasız,2 parça lokal boyalı değişen yok km 148.000 civarları + larıda var üzerinde ne kadar eder sizceMesaj Birleştirildi: Aralık 10, 2015, 14:06:05renk beyaz bu arada
2005 corolla 103 binde gümüş gri sag ön çamurluk,sol arka çamurluk,sol arka kapi boyali, motor kabutu degişti benzinli lpg hiç takilmadi kaç lira eder sizce
17-18 gibi
Motor ve donanım detayı ver Okan. 2. efsane sonuçta bu.
teşekkürler satılık olmadığı halde ustam bakımlarını yaparken 21 e bırakırsan alırım dedi ama satmaya niyetim olmadığı için yok demiştim 17-18 e imkanı yok ama göreceli bir olay tabiki
Aracı görmeden tahmini ele geçecek gerçek paraya göre tahminde bulundum sadece. Ustan 21 verdiyse çok iyi ben olsam düşünürdüm.
k.bakmayin terra 1.6 daha öncede sordum eksik yazmişitim ondada hemen yaziyida düzeltiyorum