0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Niyeti bozmuşsun Mustafa Bey efsane gidici galiba.
Bilemiyorum Aytaç Hocam çok kararsız kalmış durumdayım. Ancak genel olarak tüm araçların piyasalarını araştırma işine giriştim.
Niyeti bozmuşsun Mustafa Bey efsane gidici galiba.Araç hakkında biraz daha detay verirsen iyi olur.
Sahibinden deki fiyatlar şişmiş durumda hocam, ilan edilen fiyatların 1-2 bin altını düşün hep. Birde önce alacağın marka/modele karar ver ona göre fiyat araştırması yap yoksa kafan çok karışır detayları yakalayamazsın.
Merhabalar. Aracımı yaklaşık 2 ay önce aldım sizin objektif şekilde biçtiğiniz fiyatı merak ediyorum.2006 Model 1.6 Benzinli LPGli Otomatik Vites FocusII Trend(en boş donanımlısı) Aytozu Gri Renginde, 170bin kmde.Değişen yok ancak 6 parça boya var sürtmeye bağlı(kaput ve bagaj kapağında boya yok)Teşekkür ederim.
@Mustafa Aksay (29708) o km de ve temzlikteki AE101'i havada kaparlar.
merhaba,bende 2010 dizel comfort corolla aldım. sağ ön çamurluk ve sol arka kapıda boya var. 165.000 km de servis bakımlı. 31.000 tl ye aldım.Sizce uygun mu.
@Coskun Akın (33794) Uygun sayılır, yağ yakma sorunu yoktur inşallah.
Aytaç Hocam çok politik bir cevap oldu. Müşterisi şimdiden var şükürler olsun ancak değer olarak nedesem tam olarak bilemiyorum.
xei, xli, gli mi hocam? bir de lpg var mı?
Yarın aracı servise götüreceğim. Bahsettiğin konu geri çağırma ile ilgili mi .
@Coskun Akın (33794) Hayır geri çağırma ile ilgili değil, 2010-2011 yıllarında bazı serilerde yağ yakma sorunu oluşmuştu o yüzden dedim. Bu konuda forumda epey bilgi var araştırabilirsiniz.
1,6 xei donanım, 35000km de montajını yaptırdığım lovato sıralı sistem lpgli ve ruhsata işli.
@Mustafa Aksay (29708) Hocam 17-18 gider tahminim, istersen sende araştır piyasasını.
@Aytaç Hut (27127) Teşekkürler Aytaç Hocam ancak 20000 üstünü veren 22-23bin e el sıkışmak isteyen oldu. Geçen aydı yanılmıyorsam halen yine 23000tl ye almak için bekleyen arkadaşım var ancak satmadığımı belirtmek isterim.
Biliyorum hocam meraklısı ayrı zaten benim dediğim fiyatlar havada kapılan fiyatlar idi.