0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Fatih Furkan (26108) 16-18 arası diye tahmin ediyorum. Bu arada aracınızı satmayı düşünüyorsanız forumda ilanlar bölümünde kuralına uygun olarak ilan verebilirsiniz.
Degerli dostlar, ev alımindan dolayi imzamdaki arabami beyaz guvercinimi satiligi cikaracagim. Hem hüzün hem de sevinç bir arada. :(38784 km de ve 40000 bakimi yapildi. Temmuz 2015 e kadar garantisi devam ediyor. Comfort Extra paketli. 1 aylik brc simit kiti de takili. sol ön kapida lokal boyasi mevcut. Tam otomatik. Fiyat konusunda fikirlerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar aracımı, yazın başında satmayı planlıyordum ,belki biraz daha prim yapar diye düşünüyordum bacanak bana sat diyor,hemen alıp nevşehire gidicek,sahibinden com. baktık fiyatlar allak bullak,2015 e 46500 istiyorlar 2014e 45000 istiyorlar 2013e 43500 istiyorlar ve daha bir sürü mantıksız fiyat var. Bizde dod a baktık site error veriyor,bende sizlere sormak istedim,ne eder benim araç ?Kaça saysam 48000 bine almıştım hakda geçsin istemiyorum,piyasadan haberi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok makbule geçer.Saygılar
Araç marka model (Trafiğe çıkış tarihi) km kaza boya değişen mini onarım , lastiklerin durumu vs şeklinde daha detaylı bilgi verirmisiniz.
Mehmet bey teşekkürler. araç 2014 auris trafiğe çıkış 2014 6.ay kaza ,boya,değişen,mini onarımyok 5000kmde ilginize teşekkürler
Merhabalar. Aracımı yaklaşık 2 ay önce aldım sizin objektif şekilde biçtiğiniz fiyatı merak ediyorum.2006 Model 1.6 Benzinli LPGli Otomatik Vites FocusII Trend(en boş donanımlısı) Aytozu Gri Renginde, 170bin kmde.Değişen yok ancak 6 parça boya var sürtmeye bağlı(kaput ve bagaj kapağında boya yok)Teşekkür ederim.
Manuel olsaydı : 23 -25 derdim. Otomatik olduğu için : 27-29 diyorum.Tabi aracın hasar kaydı miktarı iç döşeme durumu lastik ve masraf gerekip gerekmediğine göre değişir.
arac 2006 avensis comfort - 81500 KM de.. hasar kaydı 400 + 700 lira ön tampondan dolayı boyama ..Servis bakımlarını 80 K yaptırdım üstüne de V kayışı+gergi rulmanları değişti-Arka fren balatası değişti..Ek olarak LOvato Lpg takılı...ben 35 bine aldım...üzerine de 1300 lira harcadım...ederi bu piyasada nedir ki?
Öncelikle merhaba, araç 2007 (E12 Kasa) Corolla Plusline MMT (Dizel). 153 bin km'de. Araç Kasım 2013'ten beri bende. Aracın sol tarafında yüzeysel sürtmeden dolayı sol ön-arka kapılar, ve arka çamurluk değişik. Diğer yerlerinde lokal temizlik boyaları var ancak hiçbir yerde macun vb. bir şey yok. Arka bagaj, motor kaputu ve tavanda iğne kadar rötuş dahil boya yok. Bugüne tüm bakımları yetkili serviste yapılmış. Değerini belirtirseniz sevinirim. Lastikleri çok iyi, iç döşemelerde , göğüste deforme yok.