0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
35-36 civarı yapabilir.
2012 comfort extra auris 40000 kmde dizel otomatik vites ne kadar yapar acaba barcelona kırmızısı
2012 comfort extra auris 40000 kmde otomatik vites ne kadar yapar acabaMesaj Birleştirildi: Eylül 25, 2014, 14:00:55
2004 1.6 elegant avensis, 115 binde lpg li...ön ve arka tampon boyalı...haricen 5 parça da boya var , kesinlikle değişen yok (farlar değişti) ederi nedir...bakımlı. ben 29850 istiyorum...profilimdeki araç.
arkadaşalr bende 2007- sonrası elegance bakıyorum alma niyetim var büyük kaza bela olmayan araç varsa etrafınızda bildiğiniz haberdar ederseniz sevinirim teşekkürler
bi piyasa yoklaması yapsak;yaklaşık 92000 km de 2006 d4d corolla terra manuel gri orjinal toyota aliminyum alaşım jant var . sadece sağ ön çamurlukta boya var değişen yok. sahibinden.com ilanlarına baktıkça kafam karışıyor satma niyetimiz yok ancak sıfırını jant ve ekstra garanti ile 35.5 a aldığımız aracın ederi ne kadardır acaba?
2012 1.4 dizel comfort plus auris almayı düşünüyorum. Max 50.000 km olacak şekilde. Şu anki piyasa değeri nedir?
Arkadaşlar dün akşam bir fırsat çıktı gibi karşıma ama değerlendirmeli miyim bilemiyorum...Bizim ufaklığa talip çıktı ve pazarlıkla uğraşmadan 45 vereyim diyor... 2013 aralık trafiğe çıkmalı cool+konfor paket 18.000 km'de... Aracı kredi ile aldığımdan ve daha 1 yıl kredi borcu olduğundan elime kalacak para 45 olmayacak tabii ama ilk defa böyle bir teklif geldiğinden ve fiyatı da fena bulmadığımdan sizlere de danışmak istedim... Aracı satarsam yine araç almam gerekecek ve ikinci el alamam... Sizce ne yapmalı?
45 bin TL iyi teklif vermişler. Kredi borcunuz olduğuna göre 45 ten elinize ne kalacak bilmiyorum ama takviye yapmak veya yeniden kredi almak durumunda kalacaksınız. Bu aşamada maddi imkanınız el verecekse sıfır Auris'e geçebilirsiniz sizi zorlayacaksa da aracınızı satmayın derim.
Çağatay bey amacınız aracı gerçekten satmaksa 45 veren varsa bence satın sıfır makyajlı esp hill holder cam tavanlı confor paketli yaris 51 lira