0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2012 VW POLO 1.4 COMFORTLINE, 35000 km, manuel-benzinli, orjinal durumda, beyaz Piyasası nedir? Teşekkürler
Bi hocamızın 2004 toyota corolla SOL Benzinli 97 bin km de aracını 29500'e verdik..araçta 1700 liralık bi hasar kaydı vardı bi çamurluk +far değişmiş..ilk sahibindendi...Sİzce fiyat nasıl???biraz aceleye geldi..31-32 bin zorlansa veren çıkarmıydı??
Ucuza gitmiş.
2012 auris comfort extra dizel düz vites 54000 km.ön tampon yıkamacıda boyası kalktığı için, arka tampon ufak bir kazadan dolayı boyalı. Tamponlar dışı boya yok.Teşekkürler
Ben de bununla paralel bir piyasa değeri soracaktım; 2012 Auris Comfort Extra, Manuel vites, 1.4 D4-D, Dizel, 63000 Km, Kaza-Boya veya değişen yok, Beyaz Renk.Şimdiden Teşekkürler İlginize Not: ikinci el değerine etki eder mi bilemem ama turbosunu garantiden değiştirdik, iki ay kadar önce. Bir sorun yoktu ama değişmesi gerekli sizin şase numaranızı sorguladığımızda değişim görünüyor değiştirelim dediler.
Merhaba Aytaç bey aracımı 1 aya kadar satmaya niyetliyim ederini size danışmak istedim.2006 model sedan otomatik lpgli focus trendyanlarda 6 parça boya var değişen yok 1000TLlik hasar kaydı varKm 175binde ben 3. sahibiyim4 lastiğim daha 1 aylık, triger yeni değişti, disk ve balatalar yeni.