0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fiyat mevcut piyasaya göre normal, km çok düşük, siz yine de aracı iyi kontrol edin.
Expertize baktırdım boya yok denildi Motor %88 çıktı. Yetkili serviste de kaydı var sorun yok dediler.. Önerir misiniz almamı?
25bin deki bir araç için %88 düşük bence. Km ile oynanmış olabilir mi? Direksiyon, iç döşeme, koltuklar ve pedalları kontrol ettiniz mi? Yanlış ölçüm de olabilir başka yere tekrar test yaptırın bence.
Arkadaşlar 2011 model beyaz 1,4 dizel manuel Comfort extra bir Corolla buldum. Araç 83 bin de 3 farklı yerinde ufak ufak sürtmeden ötürü lokal boya varmış. Akşam görüşecez. Dediğinin aksine bir şey çıkmaz ise 40 bin liraya anlaştım bence fiyat süper. Sizce ?
Arkadaşlar araç bagaj kapağı hariç komple boyalı. Önden hiç darbesi yok. Sağdan darbe yemiş ama direk dahil boyalı. Arka iki çamurlukta da yarımşar parça boya var. Hasar kaydı yok. Motor problemsiz saat gibi bakımlı. Bu aracın ederi nedir (Prim yapmak için)
O aracı almayın, başkasını da yakmayın bence.
Bence hiç bulaşmayın.
Başkasını neden yakayım canım. Aracın durumu neyse yeni sahibi de onu bilerek alacak. Malum bazı kişiler boyayı kafaya takmıyor. Ama madem bulaşmayın diyorsunuz peki. Sizin için bulaşmıyorum Yoksa ölü bir fiyat verip almayı düşünüyordum açıkçası tabi verirse...
Teşekkür ederim. [emoji4] O aracı alıp kâr ederek satmaniz pek mümkün değil. [emoji4]
Tavan boyali direk dahil aklima cok guzel senaryolar geliyor ya takla atip suruklendiyse o taklada direk zarar gorduyse bana pek mantikli gelmedi ha tabi komple boyali diye fiyati kirar alirsiniz satcaginiz kisiyede soylersiniz 40 42 verirsiniz ki piyasayi bilmiyorum guzel kar edilir
Taavanında boyanmıs olması sakat.Kolay satılmaz.Pıyasa durgunlasırsa 38 bılr alan olmaz.Forumda gunal bey 50 bıne orjınaldızel comfort extrasını 43 e satmıstı.Pıyasanın anormallıgınden bu fıyatlar.Arabnın hava yastıgı patlatmıs olması ıhtımalı de yuksek.Kar amaclı dusuneyım dersenız 1-2 bın lıra ıcınde 40 bın lıra ıle zar atılmaz
Kar edeceksen max.44/45 ver.
2011 auris comfort 1,33 benzinli motorkm 27500 lpg işli lpg 22000 de takıldı araç barcelona kırmızısol arka çamurlukta lokal boya başka boya yokaracın bulunduğu şehir kocaeline gibi bir fiyata satılabilir, ilginiz için şimdiden teşekkürler.