0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizimki araba ne eder acaba yaa?Aldıgımda bagaj kapagı, sag arka çamurluk ve sag arka kapı boyalı idi.Bendede dururken kamyon sürttü ve sol arka çamurluk ile sol arka kapı degişti. Sıralı sistem LPGli ve otomatik vites 1,8 Avensis Elegant 123K daNe yapar acaba sorana 37K TL diyorum ama.
Ekspertizleri görmek ne güzel burada. Hiç dikkatimi çekmemişti. Aldığım zaman sol-sağ arka, sağ-sol ön çamurluk boyalıydı. Üzerine ben de bagaj kapağını, sol iki kapı altını, ön-arka tamponu boyattım.Model 2004 1.6 VVT-i TERRA.Sıralı sistem LPG.Toplamda 700,00 TL ve 360,00 TL olarak 2 hasar kaydı mevcut.KM 296.200, motora 5.000,00 TL harcanarak 400 KM önce komple sıfırlandı. Aksesuar olarak üzerinde SOL jantı mevcut.
20-21 bandında yapar gibi.
Öldürdün hocam. Toplamda 7.500,00 TL masraf yapıp, 21.000,00'e satacağıma çürüyene kadar binerim. O paralara cayır cayır yağ yakan 2001 VVT-i'ları veriyorlar.
Arabanın hikayesini burada paylaştın biliyoruz Yüksel. Bence bu kadar emek ve uğraştan sonra satma. Ancak ben tahminde bulundum fiyatı belirleyecek olan sensin tabi. Bir aracın gerçek fiyatı satıldığı fiyattır aslında.
Satmak planda yok da, dışarıdan bir arabaya bakış açısı var ya, onu öğrenmek istedim açıkçası hocam.Bir aksilik çıkmazsa minimum 5 yıl tepesindeyiz.Kalp kırmadım umarım ? Sanalda yazdığımız şeyler, yüz yüze konuşmak gibi olmuyor; okuyan tarafından yanlış anlaşılabiliyor.
1998 Model Toyota Carina E A/T 300 Bin km'de Servis kayıtlı bakımlı. Motor şanzıman daha hiç ellenmedi. Sorunsuz Atiker Sıralı sistem lpg klıma airbag vs... Ne Kadar eder acaba merak ettim : )
corolla 2012 model 1.33 comfort 18.000 km de beyaz değeri ne civardadır acaba ?
Mesaj Birleştirildi: Haziran 12, 2014, 15:00:5339-41 bandında aracın durumuna göre
aytaç bey merhaba, benim de aracım 2011 model kırmızı yaris 37.500 km, arka tamponı hafif sürtmeden dolayı servis komple değiştirmiş, belgeleri mevcut, hafif bir kaç seyrek çizikleri var başka da bir şey yok araçta. temiz güzel bir araç sizce ne olur??
2005 model corolla hb Sol Otomatik vites fabrika çıkışlı tüm opsiyonlar var , ses sitemi ,sunroof , cc gibi . Gümüş gri renk 135.000 km de piyasada çok oynak rakamlar var 25 yazanda var 32 yazanda sizce nedir piyasa değeri ? kasko degeri 26.750 bu arada
merhabalar,2011 corolla comfort extra degisen ve boyanan yok,fiyatini ogrenebilirmiyim.(25000 km).
Aytaç abicim bende uzun zaman önce sormuştum ama bizim evlat kaça gider sence :)
benim araç ise 23 binde 2012 model dizel comfort, kendim sıfır aldım sadece arka tamponu boyattım (dışarıda 250 tl ye)... renk beyaz fazladan park sensörü taktırmıştım başka bir donanımım yok piyasası nedir acaba ?