0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam sormuştum ama arada görmedin sanırım.
Aytaç hocam benim araç için bir değer biçebilcekmisin 3.kez soruyorum;)))
o zaman aytaç bey benim sorumda arada kaynadı bende sormuştum
1.sorum: 2011 Corolla Elegant Manuel vites 34.000 km.de. Boya değişen yok. Benzinli. Ekstra olarak multimedya, navigasyon var. Ne kadar eder?2. sorum: Tüplü olsa fiyat farkı ne kadar olur?Teşekkürler...
Efsaneye değer biçilmez. 15-17 arası diyeyim.
Ekspertiz oldum yahu Artık paraya bağlayacağım bu işi Şaka bir yana sizinkinin de bilgilerini alayım Zeki Bey?
aytaç abi sizce 2005 corolla sol ticaride çalışmış ve önden hasarı var. veya aynen ticaride çalışmış fakat önden hasarı olmayan tek kusuru ticari çıkması olanne düşünürsünüz fiyat olarak
2005 model 84 binde arka kapi, arka çamurluk , òn sol çamurluk boyalı, kabut degişti sizce ne kadar eder satmaya niyetim yok merak ettim de
bende merak ettim bir ara sormuştum sanırım şimdi değişiklik var mı merak ettim 2007 corolla comfort 1.6 benzin+lpg,manuel,108 binde,siyah,hız sabitleyici + park sensörü (ön+arka) + araç içi orjinal 3D paspaslar ve orjinal bagaj havuzu vargenel olarak temiz araç fakat garaja girerken sürtme sebebiyle sağ iki kapı sacı değişmiş fotosu var. iki de küçük rötuş boyası var. şuanda da iki üç çizik var birde sol dikiz aynası çatlak, kısmen kırık.bu kadar da detaylıca anlattım
bizim mesaj da arada kaynadı
2013 model beyaz 1,6 otomatik benzinli eski kasa corollayı (12 bin'de) 52 bin liraya verdim geçen ay sizce fiyat nasıl iyi mi gitmiş yoksa düşük mü ?
İyi fiyata vermişsiniz hayırlı olsun.