0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2009 yaris 1.33 sol, 6 ileri, start stop 34.700 kmde full araba orjinal ne kadar eder acaba? Bu aralar satmam lazım.
30.500 yazdim satılığa Aytaç Bey fiyat nasıl sizce? Sormuştum gözünüzden kaçtı herhalde.
Merhalar. 2008 corolla 1.4 d-4d elegant araca sahibim. İki parça değişeni var. 88000 km de. Manuel vites. Bunu verip 2006 avensis 2.0 d-4d elegant araç alma niyetim var. Şimdi ikisininde fiyatı aşağı yukarı nedir. Yardımınız için teşekkürler.
Sizin aracınız 39-41 arasında, 2006 avensiste düşük km'li olanları 35-36 civarı bulabilirsiniz.
merhabalar 13 bin km de 2008 elegant manuel bir auris var ön tampon değişmiş sol ön çamurluk boyalı piyasası nedir ne teklif edilmeli ?
cok ilginç bir araç Toyota bayisindeki araçlardan daha temiz içi kokusu:)komple naylonlar duruyor
2008 Corolla Benzinli MMT Gumus renk 61 bin km.Sol ayna kapagi be sag arka stop degisti.onun disinda degisen yok.Butun bakimlari toyota servisinde yapildi.Arka geri gorus kamerasi,cam filmi ve kapi citalari ayri yapildi.Her sene boya koruma yapildi.ne kadar eder ?
elegant mı? comfort mu?
comfort
Şu sıralar 35-36 gibi
vay anasini 37 ye almistik sifir arabayi tesekkur ederim
Sıfır araç fiyatlarındaki artışlar otomatikman 2. ellere de yansıdı. Yaz mevsimi de devreye girince fiyatlar yükseldi, Toyota, Vw, Renault gibi araçların 2. ellleri zaten fazla zarar ettirmez.
arkadaşlar ben de 1999,corolla 1.6 terra spc.(çift airbag,abs,ac)4a-fe motor aldım araç gümüş gri 144.000 km de değişen yok boya orj. 2 parça lokal boya var (sağ sol ön çamurluk) boyanın biri parçanın yarısı (sağ ön çamurluk) diğeride avuç içi kadar çizik boyasıdır aracı 18.000 tl ye aldım sizce fiyat makul mu yok sa pahalımı ama aracımdan cok memnunum 1 ay oldu alalı sadece lpg koyup biniyorum kesinlikle 1 lira masrafı olmadı daha allaha şükür tabii kullandıkça daha iyi tanıyacağız arabayı ve belirtmek isterim benm ilk.aracımdır yorumlarınızı varsa önerilerinizi bekliyorum tüm arkadaşalara saygılar...
Fıyatlar nasıl artmıs.13-14 cıvarı araclar 18-19 etmıs...Anlasılması guc.