0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
47-48 gibi
benimkini parayala satın alamazlar
Ogün senin araba yakıtsız çalışıyor, paha biçilemez senin teknolojin daha keşfedilmedi.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2005-accord-2.0-executive%2Csunroof-plusbej-deri-koltuk-165212778/detaybu arabaya ne dersiniz arkadaşlar, bir araba alalım biz de kurtulalım siz de
Biraz daha detay verebilir misiniz Ümit Hanım? manuel/otomatik, benzinli/dizel, motor hacmi gibi detaylar lazım, çünkü farklı donanım ve versiyonlar 2. el fiyatını doğrudan etkiler.
manuel benzinli araba motor hacmini maalesef bilmiyorum nasıl öğrenilir ki
merhaba arkadaşlar 2012 model sıfır almış olduğum 1.33 toyota corolla sahibiyim 2 yıllık süreç içinde 27bin km yol yaptım aracıma bir kere arkadan ve bir kere yandan çarpıldı arka tamponla sol arka kapım değişti bugün kaskomu yaptırırken toyota bayiinde satış görevlisi arabanı değiştirelimmi dedi arabama 35bin teklif edip toyota yaris fun speciale 42bin teklif verip 7bin tl ödeme yaparsam alabileceğimi söyledi aracımdan memnunum mekanik olarak fakat istanbul şehir içinde büyük gibi ve park sıkıntısı var arabam kışın dahi 7.9 ltyi geçmedi yazın 7.4 lere kadar düşürüyorum sizce yaris almalımıyım yakıttan olacak tasaruf sıfırlanmış km yeni lastikler 3bin km sonra vereceğim bakım parasınıda düşünürsek yarise geçmelimiyim cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürederim
Corolla GLİ Special 1998 Model Gümüş Gri Kilometre 160.000 Sıralı Sistem Lpg'li 4 Parça İşlemsiz Boya Var.Piyasası Nedir