0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vedat abi bende gelmeye çalışıcam hafta sonu karşıya geçmeye niyetim var eğer uyarsa gelmek isterim.(Biraz geç yazıyorum ama anca gördüm) Vedat abi birde aileler geliyor mu?
Boşver abi o zaman yengeye eziyet olmasın daha sonra kısmetse teşekkür ederim
Yahu yok eziyet olmaz. Şile buluşmasına gitmiştik hanımla beraber. tct li sayılır. Doğru düzgün misafirimiz olmuyor zaten. Var mı çocuk ? Varsa bizim veletle oynarlar işte Dileyen aile ile gelebilir Arkadaşlar. Hanımlarda buyursun gelsin.
Daha yok hanımıda daha sonra getiririm abi boşver şimdi sen yaaa.
Evet.Liste belirlendi.Murat GÜLEmre OZANSelçuk GÜZELERHalil GÜRSES(Henüz kesin cevap gelmedi)Vedat Nurkan GÜLENCep telefonu numaralarımızı alalım verelim .
böye ortalıktamı...?
niye abi ortalıkta olsun en olucak ki... ayıp mı?
Murat abi geçen gün sen verdiğinde arayan olmadı demi
vedat abim davetinize ve emeği geçen herkese teşekkür borç bilirim..gayet keyifli güzel bir iftar programı oldu..katılım sağlayan abilerim ve kardeşlerimlede tanıştığıma memnun oldum..umarım keyifli vakit geçirmişizdir..benden yana bir kusurum varsa affola..en kısa zamanda bir küçükyalı buluşmasında tekrar görüşmek dileği ile..
Herşey için teşekkür ederim vedat abi gayet güzeldi herşey birde sen rahatsızlanmasaydın daha iyi olurdu erkenden ayrıldın ama olsun birdaki buluşmada telafi ederiz tekrar geçmiş olsun abi.
Vedatım dua ettıkte ıse yaradımı sen ondan haber ver, nasıl oldun?
vallaha ben bol bol ettim forumdaki herkes için..hayatını kaybeden burak kardeşimiz için ayrıca ettim..umarım dualarımız kabul olmuştur..seninde iyileşmen lazım abi o kadar dua ettik inşallah..bir dahakine telafi edicez tabiki ne demek.. bayramdan sonra bir buluşma daha düzenleriz olur biter...biz senden sonra çayımızı ve sohbetimizi bile yaptık... ayıpsın..