0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi tesislerde..gayet keyifli idi..ben orayı mekan edinirim gayet sakin sessiz..tabi şimdilik yada bana öyle geliyordur..
Katılan herkese teşekkürler Çok güzel vakit geçirdik Ayrıca Vedat'a organizasyondan dolayı ayrıca
Ooo içim rahatladı şimdi. Çay bahçesindeydiniz yani. İyi yapmışsınız gelmeden haber edin beraber içelim .Teşşekürler . Katılımcılar olmasa, organizasyon yalan olurdu .
tabiki abi..haber ederiz..etmeden olmaz zaten..dedik bi bakalım açılmış mı diye..bahçe ..içeri bi girdik bizle şenlendi.. ortalık..
Emre su yapmasa sabahı bulurdu ama... olmadı 11:30 gıbıydı bıtıs sanırım.Emrecım sevgıler delıkanlı uyudumu aksam
Suyu ben değil bizim canavar yaptı 01:30 gibi uyutabildik coştu da coştu akşam
. Yaşasın canavarların kardeşliği .Bidahaki buluşmadaki slogan; "Canavarı olupta, getirmeyen ...."
yarisle iki tur attırsaydın..kan çekmiştir kardeşim
Emre abi şimdi de yaris'e alıştırmak için turlat toyota'yı daha küçüklükten başlasın nasıl güzel bir araba oldugunu bilsin abi çocuk büyüğünce oda toyotacı olur işte ne güzel.
Halil abi toyotacı olunmaz doğulur heleki babası toyotacıysa hiç şansı yok olmamak için
"benim babam toyota gibi adam" dediği an toyotacıdır.. bence..
Az kaldı onu da diyecek inşallah
inş. aslında bazı cümleleri öğretinde bir buluşmada canavarları aşıklar gibi atıştıralım..karşılıklı hatta video çekelim tct paylaşalım..
iyi fikir Ama bizimkinin konuşmasına daha çok, biraz büyüsün ingilizce bile öğreticem ben ona