0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tct tv... canlı derken telefon bağlantısı olabilir kadir gecemizi kutlamak istersin hani dimi?bağlantıdan kasıt..yada bir çift anlamlı mesaj.. :Dama bne illa izleyeceğim diyosan videolar banttan yayın yaparız...
iyi düşünmüşsün vedat abi... gelmeyi çok isterdim ama yollar engel işte
Bir aksilik olmazsa ben de gelmeyi isterim Vedat.
şimdiden hayırlı buluşmalar arkadaşlar
Teşekkürler
kendimiz gelemesekte iyi dileklerimizi gönderiyoruz kusura bakmayın:)
Nagihan'dan menü tavsiyesi gelmedi henüz. Beklemedeyiz .
köfte der çıkar işin içinden.. nagi köfteye bayılıyor..sanırım..şimdi vereceği yemek tarifi şu olur..bir çift yumurtayı alıcan tavaya azıcık yağ dökücen..hafif yağ ve tava kızdıktan sonra..iki yumurtayı birbrine vurarak kabuk dökmeden.. içine dökücen üzerine azıcık tuz serperk kısık ateşte 3-5 dakika pişiricen.sonra servisle sunum yapıcaksın afiyet olsun..yarın yeni tadlarla görüşme dileği ile hoşçakalın ...olurdu... der çıkar kısaca...patlıcan musakkayı yapmak bu anlattıındna kısa sürer... dimi nagi.....? ne yicez akşama...
Sataşma var resmen sataşma var Bırakmıyorlar oturduğum yerde sessiz sedasız oturayım Yok anacım kıymet değer bilinmez.
eskişehire davetliyim yoksa gelirdim neki 10 dakikalık yol herkese iyi eğlenceler.
Davet tabii o ozel gune, ama 7'si ve sonrasi olsa ben de gelmek isterdim Benim yerime de iftar ve dua edin.
vedatımkatılmayı çok isterim.ancak basettiğin buluşma mekanını bilmiyorum. özele telefon numaranı iletirsen tarif alarak ulaşabilirim.program günü davetli bile olsam iftra sonrasındaki programa mutlaka katılırım.selamlar
söz vermiyorum ama yanınızda olmaya çalışacağım arkadaşlar
Metin, bu zorunlu iftar değil . Mideye değil, muhabbete odaklan . Müsait olanlar zaten söyleyecek. İki gün kala sayı belli olacak, yer ayıracağım.