0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iyi fikir Ama bizimkinin konuşmasına daha çok, biraz büyüsün ingilizce bile öğreticem ben ona
Arkadaşşşş sen ingilizceyi oğluna öğretmeden, öğretmeyi düşünmeden, ingilizce öğretmeni olmadan, ingilizce konuşmadan ya daingilizce düşünmeden vedat abinizden onay aldınız mı?
dimi? yaa koskoca vedat alemdara sormadık ya la biz...
Abi estağfurullah. Arkadaşlar konuşmuş görüşmüşler. Bozmak istemedim .Hocam, bizimki ağzında bişeler geveliyor. Sizinki büyüyünceye kadar bizimkine öğret bare. Boş durmak iyi değil. :DYahu hızınıza yetişemiyorum. Cevap yazıyorum, gönder diom. Yok neymiş biri masaj atmış .
Bak onu hiç düşünmemiştim Öğretiriz ustaaaa
abi sen başka konulara mesaj yazarken olmuştur..yoksa hızında sorun yok.. devamlı gazlıyoruz seni hala yavaşım diyosun....
Bak bak bakBakın kardesım su vedattakı mutavazıkıga baslamıslar araya gırmeyeyım dıyor. Abım sen benım ıngılızce konusunda ıdolumsun sen mutavazı olsan bıle ben musade edemem
Evet, bende bir problem var sanırım. Yarın bir enjektör temizleyici içeyim sahurda :DŞımartıyorsunuz beni .
ahahahahaha artık bu kadar gazla bi iftar daha verirsin... şımar şımar ...sen onu bırakta harbi sen iyi misin iyileştin mi..yani en azından kendine geldin mi? sağlık açısından..
ya şu gavurcayı çocuklardan önce benimde öğenmem lazım iyice şart oldu galiba..ya forumda almanca hocası yok mu ders alayım bu ingilizceyi oldum olası sevmem..aslında...
Murat aslında bende katılıyorum sana bende almancayı daha çok severim ama belli zaman sonra kafa almıyor eşim almanca biliyor ama dediğim gibi kafa alması lazım.Bu arada vedat abi sen nasıl oldun?
kafayı değiştrmek lazım halilim kafayı
Hamdolsun Halil o akşam yattım, gece ikide düzelmişti. Dün gene cami buz gibiydi. Şaka bir yana, olayın aslını öğrendim. Camilerin çok bilen amcaları olur . İmam cenaze iznindeyse, o amcalar, en yetkili ağızdır. Klimaya gerek olmadığını düşünerek açtırmamışlar. Sonra ortalık ıslanmaya başlayınca, açmışlar ama kapı pencere kapatmışlar. O da kurtarmamış. Bu yüzden terlemişsiniz .En temizi.
Evet abi o tip amcalar çok biliyorlar herşeyi
birazdan Hande abla ve Nagihan aplam gelir bence benim annem toyota gibi anne falan derler
vallahi doğruya doğru çileyi çeken ama hala ayakta durabilen (Allah ömür versin) annemdir toyota gibi olan...